Categories: Expertul zilei

Cele 5 alimente toxice. Onco-nutriționist: cum să vindeci cancerul fără chimioterapie

Cele 5 alimente toxice. Marius Văduva, un cunoscut onco-fitoterapeut, împreună cu soția sa, Annemarie Văduva, au întocmit o listă cu cele mai toxice alimente. 

Annemarie Văduva a urmat un tratament nutriționist, cu ajutorul căruia s-a vindecat de cancer fără chimioterapie ori radioterapie.

Această metodă de tratament, subliniază Marius Văduva, este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul.

Onco-nutriționist: cele mai cancerigene 5 alimente

1. Ulei de palmier 

„Un aliment care e folosit tot mai des. Este pe primul loc pentru că în cabinetul nostru vin foarte mulți pacienți cu cancer și le explic de ce am nevoie să le testez o cantitate suficientă de acid palmitic.

Acidul palmitic este acidul principal din uleiul de palmier și în studii medicale, existente la nivel european, confirmate și chiar de Cambridge în 2019, există o certitudine atât de mare încât au putut să spună cei de la Institutul de Cercetări Biomedicale din Barcelona, că în momentul în care într-un corp am putea să facem o celulă tumorală 50%, adică să mâncăm de toate, avem șanse de 50% să facem cancer. Indiferent că nu facem excese, tot avem șanse.

La acești cobai au adăugat puțin acid palmitic și s-a transformat în 100% la toți. Imediat cum în corpul uman se depășește cantitatea de acid palmitic, dintr-o dată se fac niște mutații la nivelul genetic încât din momentul ăla întrebarea este când faci, nu dacă faci.”, a spus Marius Văduva, potrivit Antena 3 CNN.

2. Zahăr

„Este un zahăr rafinat, nu este un zahăr normal și le spun tuturor pacienților să facă o diferența între miere și zahăr ca să înțeleagă de ce nu duce pancreasul. Zahărul se absoarbe imediat, se diluează, în corpul uman se întâmplă la fel.

În momentul în care ai consumat orice aliment cu zahăr, corpul este obligat să pună pancreasul la muncă, să producă o cantitate foarte rapidă și mare de insulină, lucrul ăsta, în timp, dă peste cap atât pancreasul, dar ajunge la hiperinsulinemie care, pe studii medicale, îți arată că celulele tumorale, toate, sunt în interior cu cantități de insulină și se multiplică lipind între ele aceste cantități de insulină”, a spus onco-fitoterapeutul.

3. Arahide

„M-am întâlnit cu un om care mi-a arătat un cancer de colon serios și mi-a spus că e de 20 de ani vegetarian. În momentul ăla i-am spus direct fără să întreb: „Înseamnă că în fiecare zi consumați o pungă de arahide.” Face ochii mari și mă întreabă: „De unde știți?” .

Am găsit cancer de ficat, inclusiv cancer de piele la persoane care consumă zilnic arahide. Deși OMS însă din 2000 declara aflatoxina, care este o toxină ce se găsește cu preponderență în arahide, nu vorbim de alunele românești. Acele arahide mâncate zilnic,  pot acum să spun că ai șansa să faci cancer de colon fără să mănânci carne”, a atras atenția Văduva.

Pexels

4. Grătarul pe cărbuni

„Nu am nimic cu grătarul, îți poți lua un grătar electric. Cărbunele este scos din pământ la mii de ani. Gândiți-vă că acolo s-a adunat carbon pe care îl introducem în cantități uriașe în carne fiindcă se eliberează  brusc la acele temperaturi înalte. Ia-ți o toporișcă , ia-ți o sursă de lemn și fă-ți un grătar pe lemn curat”, a explicat Marius Văduva.

5. Băuturi carbogazoase

„Șocul pe care încă nu îl înțelege lumea este agresiunea care se întâmplă pe pancreas. Să știți că niciun cancer din ce am văzut, nu are pancreasul sănătos. Ori este în prediabet, ori chiar în diabet și totdeauna trebuie să ne îngrijim de acest mic organ care este foarte important. Ideea este că nimeni nu se ocupă cu atenție de acest organ, nu doare, e acolo în centru. Băuturile carbogazoase imediat ridică nivelurile de glicemie, forțează pancreasul”, a mai spus Marius Văduva.

50% din tratarea unei boli grave este nutriția

Soția lui Marius Văduva este de asemenea onco-nutriționist și, deși era vegetariană de 18 ani și raw vegană de 4 ani, s-a îmbolnăvit.

„Când am descoperit că am cancer, atunci mi-am dat seama că nu mănânc chiar atât de sănătos. Alimentele pe care le consumam aveau pesticide”, a spus Annemarie Văduva.

La 5 ani după vindecare cei doi soți au pus la punct metoda Detox Nutri Fit și au deschis o clinică.

„Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. Am mai consumat din când în când, și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur”, a mai spus onco-nutriţionistul Annemarie Văduva.

Marius Văduva a ajuns la concluzia că 50% din tratarea unei boli grave este nutriția.

„Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise.

Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună, un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient.

50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția”, a explicat onco-fitoterapeutul Marius Văduva.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

2 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

2 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

3 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

3 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

4 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra