Categories: Stil de viaţă

Cele 5 zodii cu care nu ar trebui să te cerți. Nu vei avea niciodată câștig de cauză

Cele 5 semne zodiacale cu care nu ar trebui să te cerți niciodată. Nu vei avea niciodată câștig de cauză

Când vine vorba de a avea diverse discuții sau contraziceri cu fiecare dintre semnele zodiacale, există câteva semne cu care e bine să păstrați o stare de pace.

Fie că este vorba de Gemeni cu complexul lor „salvator” sau de ego-ul vicios al Berbecului, există anumite semne zodiacale cu care nu ar trebui să te cerți niciodată, pentru sănătatea ta mentală.

Zodii cu care să nu te cerți niciodată: 1. Berbec- te va face să plângi

Nu este vorba de faptul că au dreptate sau nu, ci că sunt luptători și, de obicei, lupta este alimentată de mândrie și agresivitate. Când intri într-o ceartă cu un Berbec, în special cu un Berbec care are alte semne de foc notabile în diagrama lor, îți asumi conflictul cu un ego ce nu are intenția de a da înapoi. Berbecii te implică în scandal doar pentru a-ți închide gura.

Sunt jucători incorecți cu intelect înalt, care joacă pentru a câștiga. Nu este altceva decât natura lor războinică. Te vor arunca în uitare dacă nu le place ceea ce spui. Și nu se vor opri până nu plângi, de cele mai multe ori, potrivit yourtango.com.

2. Balanța- te va privi zâmbind, în timp ce tu te consumi degeaba

Ai încercat vreodată să vă certați cu o Balanță? Veți sfârși prin a pierde, cu siguranță, pentru că Balanțele sunt echipate cu un mecanism de supraviețuire care nu le va permite să-și arate toată puterea și acest lucru duce la un comportament pasiv-agresiv. Te vor lăsa să simți că ai fost învins și totuși o vor face zâmbind.

Când te cerți cu o Balanță, vei sfârși prin a te simți complet nemulțumit, de parcă tot ceea ce tocmai ai încercat să dovedești nu este numai în regulă cu ei, dar nu merită să te cerți. Asta pentru că nu le place să se certe.

Să intri într-o discuție mai aprinsă cu o Balanță este ca și cum te-ai certa cu un zid. Și ghici cine câștigă într-o astfel de confruntare? Balanța, desigur. Pentru că nu se va lupta cu tine. Pur și simplu va privi, va da din cap și va zâmbi în timp ce tu te vei consuma degeaba.

Zodii cu care să nu te cerți niciodată: 3. Leu- „adevărul” este doar de partea lui

Leilor chiar nu le place să greșească deloc. Și în cazul lor, chiar este o chestiune de mândrie. O mândrie de lei, după cum se spune. Stereotipul că leul este egomanul zodiacului și are întotdeauna dreptate este adevărat.

Argumentul tău va eșua de la sine în timp ce îți manipulează cuvintele și te va face să vă simți prost chiar dacă le-ai spus. S-ar putea să vrei să arunci în aer stereotipul și să-l provoci la o ceartă inteligență.

Și s-ar putea să simți că câștigi, s-ar putea chiar să ai dreptate, dar asta nu contează pentru că adversarul Leu – mai ales dacă acest Leu este partenerul tău – va nega tot ce ai spus. Pentru că pentru ei, ei cunosc adevărul „adevărat”.

4. Fecioara- știe tot despre orice și oricine

Fecioara, perfecționista zodiacului, găsește acea perfecțiune în tot ceea ce ei declară a fi adevăr. Este posibil ca acest adevăr să nu aibă nimic de-a face cu realitatea, mai ales cu realitatea ta.

Dar Fecioarele au o grămadă de lucruri de spus și nu se cruță deloc atunci când lucrurile devin urâte. Nu vrei să te ceți cu o Fecioară pentru că te-a compartimentat deja. Ea crede că te cunoaște mai bine decât te cunoști tu însuți. Și cum poți să te contrazici cu asta?

Când Fecioara spune ceva, tu nu ai nicio șansă, așa că atunci când te cerți cu acești nativi, cel mai bine este să dai din cap, să zâmbești și doar să aștepți ca ei să tacă din gură ca să poți merge mai departe cu viața ta.

Zodii cu care să nu te cerți niciodată: 5. Gemeni- misiunea lor este să te salveze de tine

Gemenii vor să te salveze. Ei provin dintr-o mentalitate care le dă impresia că sunt aici pentru a face bine și a fi buni cu toată lumea. Dacă, desigur, nu ești de acord cu ei. Apoi, ei nu se ceartă cu tine – te „salvează”. Este de datoria lor să te facă să vezi lumina, chiar dacă lumina ta este în regulă așa cum este.

Gemenii știu mai bine decât tine, în mintea lor, iar tu nu ești decât un patetic ce trebuie salvat, lucru ce te va scoate din minți. Nu este nimic mai rău decât ca o altă persoană să știe ce este potrivit pentru tine, în timp ce respingi complet ceea ce știi că este potrivit pentru tine.

Dacă vrei să te simți ca și cum ești un prost total care se află pe calea pierzaniei, atunci ceartă-te cu un Geamăn și vei ajunge să înțelegi că nu ascultă niciun argument de-al tău. Gemenii își îndeplinesc pur și simplu agenda lor de „salvatori”.

Recent Posts

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

26 de minute ago

Cât primește pensie la recalculare un român care a muncit 27 de ani în România și 7 ani în Italia

Un pensionar a fost șocat să afle că, după 27 de ani de muncă în…

52 de minute ago

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție…

o oră ago

Motivul neobișnuit pentru care Meghan Markle își ascunde picioarele. Poartă mereu rochii sau fuste care par prea lungi pentru înălțimea ei

De ce își ascunde Meghan Markle picioarele? Ducesa de Sussex poartă adesea haine prea lungi…

o oră ago

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu. Pacienții care au nevoie…

2 ore ago

Alertă meteo: Un ciclon devastator urmează să lovească România, după ce a făcut ravagii în țările prin care a trecut

Alertă meteo. Un ciclon puternic se apropie de România, aducând cu el ploi torențiale, descărcări…

2 ore ago

Citeste si: