Sari la conținut

Cuplurile de zodii cele mai conflictuale: mereu se ceartă! Mihai Voropchevici: sunt ca „picătura de ulei cu apa”

horoscop
Sursă foto: Getty Images
cuplu

În funcție de semnul tău zodiacal, există un alt semn zodiacal cu care ești predestinat să te cerți mereu.

Dacă ești într-o relație cu cineva cu care te cerți mereu și vrei să încerci să remediezi problema, începe prin a vorbi deschis despre lucruri. Încearcă să te pui în pielea partenerului tău și să nu faci ca totul să fie despre tine. Relațiile au nevoie de comunicare la urma urmei și, dacă constați că sunteți în permanență în defensivă fără să faceți ceva în acest sens, lucrurile se vor agrava. Măcar încerci, nu?

Unele zodii chiar nu se pot înțelege între ele. Numerologul Mihai Voropchevici a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cuplurile din zodiac care se ceartă mereu.

Berbec – Capricorn

„Nerăbdarea și impulsivitatea Berbecului nu se completează niciodată cu grija exagerată și cu personalitatea totuși sensibilă a Capricornului care tinde spre armonie, spre liniște. Sunt exact ca picătura de ulei cu apa.

La început se vor amesteca puțin, dar ușor, ușor încep să se separe. Fiecare cu conceptul lui. Capricornul abordează problemele într-un mod rezervat, iar Berbecul trece direct la obiect. Vrea să facă totul acum și gata. Asta duce la sufocarea în relație a Capricornului așa că interacțiunea lor va duce la multe certuri în cuplu.”

Taur și Vărsător

„Taurul este tradiționalist, mai ales la întâlniri. Vorbește des despre bani, cum vrea să trăiască alături de partenerul de viață și face planuri de viitor, în schimb Vărsătorului nu îi place să se supună regulilor societății.

El e atipic, el e cel care se rupe de turmă. Preferă să ia lucrurile așa cum vin, fără să le analizeze prea mult.

Vărsătorul își exprimă nemulțumirile prin conflict, ceea ce îl supără pe taur pentru că el vrea să atenueze, să nu știe toată lumea. Dacă ar exista mai multă comunicare deschisă și caldă ar fi minunat.”

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Gemeni și Pești

„Peștii luptă să-și înțeleagă partenerul, dar nereușind, cedează. Gemenii pot fi incoerenți, neliniștiți și contraintuitivi în exprimarea trăirilor, iar asta va duce la conflictele interioare ale Peștilor, fanii conversațiilor profunde, al tuturor metodelor de comunicare.

Și Gemenii comunică foarte bine, dar Peștii sunt cei care nu înțeleg cursul firesc al lucrurilor, sunt mai utopici, un pic.”, a spus Mihai Voropchevici.

Capricornii și zodiile de aer

Totodată numerologul a precizat că zodia Carpricorn poate avea certuri dure și cu nativii din zodiile de aer.

„Capricornul se poate certa non-stop cu zodiile de aer. Se ceartă foarte bine cu Balanța, dacă aceasta e prea volatilă. Totodată o ceartă puternică este între Capricorn și un Vărsător, se ajunge direct la ruptură. Ei se ceartă și la tribunal, acolo unde Capricornul tot mai are să îi reproșeze Vărstătorului ceva”, a precizat Mihai Voropchevici.

 

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: