Categories: Stil de viaţă

Cele mai invidioase și răzbunătoare zodii, potrivit experților FBI

Invidia și răzbunarea sunt emoții care pot afecta pe oricine, indiferent de semnul său zodiacal. Cu toate acestea, potrivit experților FBI, există unele semne care sunt mai predispuse să fie invidioase și răzbunătoare. Noi îți spunem care sunt acestea.

Cum arată o persoană invidioasă și răzbunătoare, potrivit psihologiei?

Potrivit experților psihologi, o persoană răzbunătoare este cea care se comportă într-un mod ostil și vrea ca persoana care i-a făcut rău, intenționat sau nu, să sufere consecințele.

În schimb, o persoană invidioasă este o persoană care are un sentiment de durere și frustrare în legătură cu ceea ce își dorește, dar nu poate avea, fie că este vorba de caracteristici fizice sau mentale sau de bunuri materiale. Persoanele invidioase au o stimă de sine scăzută care le face să se simtă inferioare, idee care se confirmă atunci când văd că alții obțin ceea ce ele nu pot.

Care sunt cele mai invidioase și răzbunătoare semne, potrivit FBI?

FBI a descoperit care sunt zodiile cele mai invidioase și răzbunătoare, după ce a efectuat o cercetare în care a comparat profilurile zodiacale ale celor mai periculoși infractori din Statele Unite. Mulți dintre ei pot fi considerați invidioși și răzbunători. Rezultatul a fost următorul:

Rac

Aceasta a fost zodia cu cel mai mare număr de crime. Acest lucru se poate datora faptului că sunt persoane care sunt foarte sensibile și protectoare. Ei se pot simți invidioși atunci când cineva are o relație mai apropiată cu cei dragi decât ei. Dacă se simt amenințați, pot fi foarte răzbunători.

Taur

Acest semn de pământ a obținut locul doi pe lista FBI. Sunt încăpățânați și posesivi și nu le place să li se ia ceea ce consideră că este al lor. Dacă cineva îi trădează, pot fi foarte răutăcioși, ceea ce îi poate determina să caute răzbunare.

Săgetător

Săgetătorii sunt nerăbdători și dacă altcineva obține ceva înaintea lor, se pot simți invidioși și resentimentari. Unii Săgetători pot avea nesiguranță în ceea ce privește propria persoană. Dacă altcineva pare să aibă totul, ei se pot simți invidioși și geloși. Din acest motiv, ei ocupă locul trei pe lista celor mai invidioase și răzbunătoare semne.

Berbec

Berbecii sunt foarte competitivi și vor întotdeauna să câștige. Acest lucru îi poate face să fie invidioși pe cei care au mai mult succes decât ei. De asemenea, sunt foarte încăpățânați și nu le place să recunoască faptul că greșesc. Acest lucru îi poate face să le fie greu să ierte pe cineva care le-a greșit, ceea ce poate duce la răzbunare.

Capricorn

Sunt ambițioși și calculați și pot fi necruțători în căutarea succesului. Dacă cineva le stă în cale, nu vor ezita să se răzbune. Potrivit FBI, deși este ultima zodie de pe listă, nu este mai puțin periculoasă. Dimpotrivă, sunt persoane foarte bine organizate, care comit furturi mari sau crime în grup.

Recent Posts

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

27 de minute ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

58 de minute ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

o oră ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

2 ore ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

3 ore ago

Citeste si: