Sari la conținut

Reușită majoră după 20 martie pentru o zodie. E cea mai bună perioadă din viața ei

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru susține că o zodie poate să facă pasul cel mare imediat după echinocțiul de primăvară. Traversează una dintre cele mai bune perioade din viața sa și o așteaptă mari surprize.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Imediat după echinocțiul de primăvară, viața unei zodii se poate schimba în totalitate.

Conform horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, este vorba despre Vărsător. Nativii care aparțin acestui semn zodiacal se pot izbi de o primăvară astronomică.

Aceștia prind aripi și iau zborul destinului. Au parte de profituri, dar și de strategii și se bucură din plin de rezultate pe măsură. Este un moment bun pentru orice, însă aveți grijă la unele detalii.

„Venirea primăverii astronomice anunță aripioare la picioare pentru mișcare și zbor de destin, eficient cu profit și cu beneficii pe măsură. Aveți strategii bine gândite. Voi aveți nevoie de aripi ca la Pegasus. Trebuie să faceți distincție între calul alb, cel negru, sur și mustang”, spune Mariana Cojocaru.

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV

Horoscop Mariana Cojocaru. Vești interesante pentru o zodie

Pe de altă parte, nativii zodiei Pești vor avea zile bune și zile mai puțin bune săptămâna aceasta. Unele persoane reușesc ceea ce și-au propus, în vreme ce altele ar putea întâmpina probleme.

Aveți grijă totuși la ceea ce vă doriți de la viață. Persoanele născute sub acest semn zodiacal pot să-și îndeplinească unele dorințe, însă ar trebui să conștientizeze ce își doresc cu adevărat.

„Starea de spirit este cu extreme sau treceți de la extaz la agonie. Conturezi siguranța. Sfatul este ca, zilele următoare, datorită tranzitelor planetare, să beneficiați de afluxul lor de trecere. Unii vor materializa ceea ce au început luna trecută, definitivează ceva și încep altceva.

Se pun bazele, temelia unui nou edificiu. Poate fi un proiect, o idee, un gând care cer materializarea. Cei mai norocoși pot da nas în nas cu peștisorul de aur, care le va îndeplini 3 dorințe. Este important ce și cum cereți de la viață”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel