Categories: Stil de viaţă

Cele mai mari defecte ale zodiilor. Astrolog: EI sunt agresivi și autoritari

Un astrolog a împărtășit „cea mai rea trăsătură” a fiecărui semn zodiacal. Un semn este „agresiv” și „autoritar”, în timp ce altul este un expert „manipulator”.

Berbec

Potrivit lui Louella, cea mai rea trăsătură a Berbecului este că este „agresiv”, devenind „intens sau autoritar atunci când își urmărește obiectivele”.

Celelalte zodii sunt avertizate să nu-i încurce, deoarece „s-ar putea să nu accepte un „nu” ca răspuns”. Cel mai bine este să „evitați să le forțați butoanele”.

Agresivitatea Berbecului nu vine dintr-un loc răuvoitor și, în schimb, își are rădăcinile în dorința lor de a profita la maximum de fiecare situație.

Cu toate acestea, ei trebuie să-și stăpânească temperamentul dacă vor să se înțeleagă cu ceilalți, urmărindu-și aurii într-un mod „sănătos”.

Taur

Astrologul a susținut că cea mai rea trăsătură a Taurilor este „încăpățânarea” lor, refuzând să se „clintească” chiar și atunci când greșesc.

Într-adevăr, a opinat Louella: „Adesea devin fixați pe o idee și fac orice este nevoie pentru a se asigura că obțin ceea ce își doresc”.

Taurii ar trebui să învețe că viața este despre descoperiri și că pot învăța multe despre lume din opiniile altora.

Gemeni

Potrivit astrologului, natura „superficială” a Gemenilor este cea mai rea trăsătură a lor. Ei iubesc „detaliile la nivel de suprafață” și uneori se tem sau sunt incapabili să sape mai adânc.

Această trăsătură nefericită îi bagă uneori pe Gemeni în necazuri, deoarece vor trece adesea cu vederea „oportunități valoroase” pentru că nu par atractive la un nivel superficial.

Gemenii ar trebui să se provoace pe ei înșiși să „privească sub suprafață” pentru a „deschide o lume de posibilități”.

Cancer

Cea mai rea trăsătură a Racului este că pot fi experți „manipulatori” atunci când vor să fie, potrivit astrologului.

Acest semn se mulțumește să „profite de altcineva” pentru a ajunge în vârf, ceea ce poate duce, din păcate, la sentimente rănite și la relații fracturate.

Astrologul a sfătuit ca Racul să învețe să-și exprime nevoile „cu onestitate”, lucrând cu ceilalți, mai degrabă decât împotriva lor.

Leu

Potrivit Louellei, „vanitatea” Leului este călcâiul lui Ahile, fiind vinovat de faptul că este „prea concentrat pe propria imagine și realizări”.

Le place să se „laude”, chiar dacă își asumă meritele pentru ideea grozavă a altcuiva.

Acest semn ar face bine să privească mai degrabă în exterior decât în interior și să lase altora gloria din când în când.

Fecioară

Astrologul a susținut că cea mai rea trăsătură a Fecioarei este că sunt „excesiv de critici”, se grăbesc să îi judece pe ceilalți în funcție de performanțele lor și chiar mai repede să scoată în evidență defectele acestora.

Pentru că Fecioara este atât de concentrată pe găsirea „perfecțiunii”, riscă să rateze oportunități care sunt încă excelente.

Fecioara ar trebui să învețe că, deși critica constructivă este importantă, ea poate fi și un instrument „dăunător”.

Balanță

Potrivit astrologului, „evitarea conflictelor” este cea mai negativă trăsătură a Balanței, deoarece, deși înseamnă că rareori intră în dispute, deseori își ignoră propriile nevoi emoționale.

Să se asigure că toți ceilalți sunt fericiți tot timpul este, de asemenea, destul de „obositor”, așa că este important să învețe să „se apere singuri”.

Scorpion

Cea mai proastă trăsătură a Scorpionului este că sunt „posesivi”, geloși până la extrem și așteaptă în mod constant loialitate de la ceilalți.

Această zodie se bazează foarte mult pe ceilalți și se preocupă foarte mult de modul în care se comportă, ceea ce poate pune o „presiune extremă asupra relațiilor”.

Este important ca ei „să-și cultive un sentiment de siguranță în interiorul lor”, astfel încât să nu fie atât de influențați de factorii externi.

Săgetător

Astrologul a susținut că natura „impulsivă” a Săgetătorului îi dezamăgește, deoarece deciziile lor impetuoase pot duce adesea la „greșeli neglijente” și decizii greșite.

Spontaneitatea este o trăsătură grozavă de avut în circumstanțele potrivite, deoarece poate duce la tot felul de distracții și aventuri.

Cu toate acestea, ar fi cu siguranță recomandabil să învețe să „facă un pas înapoi și să se gândească înainte de a acționa”.

Capricorn

„Aroganța” Capricornului este cea mai gravă trăsătură a lor, potrivit astrologului Louella, și au un adevărat „aer de superioritate”.

Acest lucru îi determină să fie condescendenți, privind de sus realizările celorlalți – ceea ce nu îi pune în grațiile nimănui.

Capricornul ar trebui să învețe să privească pe toată lumea ca pe un egal și să respecte faptul că există și alte puncte de vedere valabile decât al lor.

Vărsător

Astrologul a susținut că cea mai rea trăsătură a Vărsătorului este că sunt „distanți”, ceea ce poate duce, din păcate, la relații tensionate și la conexiuni de suprafață.

A fi independent poate fi o mare calitate, dar Vărsătorul duce acest lucru la extrem, fiind foarte reticent în a se baza pe cineva pentru orice.

Vărsătorii ar trebui să încerce să fie mai „deschiși” cu ceilalți și să nu se mai rețină atât de mult – viața nu trebuie străbătută de unul singur, iar drumul este adesea mai ușor cu oameni de partea ta.

Pești

În cele din urmă, cea mai proastă trăsătură a Peștilor este „hipersensibilitatea” lor și obiceiul de a lua criticile „prea personal”, potrivit astrologului.

Acest semn este adesea afectat de anxietate și de alte „emoții accentuate”, deoarece se luptă cu adevărat să lase lucrurile să treacă.

Să facă un pas înapoi – și să respire adânc – ar face minuni pentru Pești, amintindu-și că nu totul este un atac personal la adresa lor, scrie Express.

Recent Posts

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

19 minute ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

10 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

10 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

11 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

11 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

12 ore ago

Citeste si: