Categories: Stil de viaţă

Cele mai periculoase și manipulatoare trei zodii de femei. Ar face orice să-și atingă scopurile

Trei zodii de femei manipulatoare, cu care să ai mare grijă. Indiferent că vrei să ai o relație amoroasă sau una de prietenie cu aceste native ale zodiacului, trebuie să fii cu multă băgare de seamă. Nu se dau în lături de la nimic atunci când vor să-și atingă scopurile. 

Femeia Fecioară

Fecioara se află printre cele mai periculoase zodii feminine și nu este de mirare. La început introvertită, te va surprinde cu criticile sale pe parcursul unei relații.

Același lucru se poate întâmpla și cu prietenii apropiați. Va judeca fiecare persoană din aria sa vizuală și va aborda întotdeauna un comportament lipsit de milă.

Atunci când nu își atinge obiectivele țipă și aruncă cu obiecte, așa că nu trebuie să subestimezi niciodată un astfel de nativ, arată Astrology.com. Găsește mereu un nod în papură chiar și atunci când nu există de fapt o situație reală. Nu uita că poate face obsesii asupra anumitor lucruri pe care mulți le-ar considera mărunțișuri.

Femeia Scorpion

Scorpionul se află de asemenea printre cele mai periculoase zodii feminine, asta pentru că la început loială pe parcurs va deveni agresivă și de-a dreptul violentă. Este geloasă pe oricine se apropie de partenerul său și nu va suporta alte persoane de sex feminin în grupul său de prieteni.

În relații își va chinui îngrozitor pretendenții la titlu, însă aceștia vor rezista eroic. Dacă o superi, vei regreta amarnic. Foarte sarcastică și acidă, îți va răspunde la rugăminți așa cum știe mai bine, spune Yourtango.com.

Cu toate acestea, nu va duce lipsă de oameni cu care să se înconjoare. Reușește să se descarce fără să plângă, însă toată amărăciunea va izbucni la un moment dat.

Femeia Pești

Femeia Pești, una dintre cele mai periculoase zodii feminine, își va arăta adevărata aramă pe față destul de greu. La început plină de compasiune și dornică să ajute pe oricine întâlnește în cale, se va dovedi a fi pesimistă. Se îngrijorează prea mult din orice lucru mărunt iar acest lucru îi poate enerva chiar și pe cei mai buni prieteni.

Această stare negativă o va însoți tot restul vieții și va reuși fără doar și poate să împrăștie în jurul său dorința de a nu continua. Îi place să fie victimă și reușește întotdeauna să se arate în situații fără ieșire. Când se enervează, atacă violent și este de-a dreptul nepăsătoare.

Recent Posts

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

12 minute ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

42 de minute ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

o oră ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

2 ore ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

3 ore ago

Citeste si: