Sari la conținut

Cele mai periculoase și manipulatoare trei zodii de femei. Ar face orice să-și atingă scopurile

zodii
Sursă foto: arhiva doctorulzilei
Zodii pacatoase

Trei zodii de femei manipulatoare, cu care să ai mare grijă. Indiferent că vrei să ai o relație amoroasă sau una de prietenie cu aceste native ale zodiacului, trebuie să fii cu multă băgare de seamă. Nu se dau în lături de la nimic atunci când vor să-și atingă scopurile. 

Femeia Fecioară

Fecioara se află printre cele mai periculoase zodii feminine și nu este de mirare. La început introvertită, te va surprinde cu criticile sale pe parcursul unei relații.

Același lucru se poate întâmpla și cu prietenii apropiați. Va judeca fiecare persoană din aria sa vizuală și va aborda întotdeauna un comportament lipsit de milă.

Atunci când nu își atinge obiectivele țipă și aruncă cu obiecte, așa că nu trebuie să subestimezi niciodată un astfel de nativ, arată Astrology.com. Găsește mereu un nod în papură chiar și atunci când nu există de fapt o situație reală. Nu uita că poate face obsesii asupra anumitor lucruri pe care mulți le-ar considera mărunțișuri.

Femeia Scorpion

Scorpionul se află de asemenea printre cele mai periculoase zodii feminine, asta pentru că la început loială pe parcurs va deveni agresivă și de-a dreptul violentă. Este geloasă pe oricine se apropie de partenerul său și nu va suporta alte persoane de sex feminin în grupul său de prieteni.

În relații își va chinui îngrozitor pretendenții la titlu, însă aceștia vor rezista eroic. Dacă o superi, vei regreta amarnic. Foarte sarcastică și acidă, îți va răspunde la rugăminți așa cum știe mai bine, spune Yourtango.com.

Cu toate acestea, nu va duce lipsă de oameni cu care să se înconjoare. Reușește să se descarce fără să plângă, însă toată amărăciunea va izbucni la un moment dat.

Femeia Pești

Femeia Pești, una dintre cele mai periculoase zodii feminine, își va arăta adevărata aramă pe față destul de greu. La început plină de compasiune și dornică să ajute pe oricine întâlnește în cale, se va dovedi a fi pesimistă. Se îngrijorează prea mult din orice lucru mărunt iar acest lucru îi poate enerva chiar și pe cei mai buni prieteni.

Această stare negativă o va însoți tot restul vieții și va reuși fără doar și poate să împrăștie în jurul său dorința de a nu continua. Îi place să fie victimă și reușește întotdeauna să se arate în situații fără ieșire. Când se enervează, atacă violent și este de-a dreptul nepăsătoare.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel