Categories: Ştiri sănătate

Celebru astrolog rus: „Pentru Vladimir Putin, cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viață. Iar moartea poate fi teribilă”. Ce se va întâmpla la nivel planetar în anii următori

Celebru astrolog rus, previziuni șocante despre Vladimir Putin: Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața lui. Iar moartea poate fi teribilă

Pentru anul 2022, astrologii promit o înflorire a individualismului. Aceștia avertizează că ar trebui să ne bazăm doar pe propriile forțe, iar capacitatea de a supraviețui în orice condiții va fi utilă. Unii vor începe să trăiască „agricultura de subzistență”, se așteaptă cererea de produse organice din complexele agricole ecologice.

Celebru astrolog rus, previziuni șocante despre Vladimir Putin: Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața lui. Iar moartea poate fi teribilă

Un celebru astrolog rus, Vlad Ross, și-a făcut, de asemenea, prognozele pentru acest an. Pe 21 decembrie 2020, Saturn s-a conjurat cu Jupiter, inaugurând o nouă eră – era Vărsătorului pentru următorii 200 de ani. Vărsătorul este un teritoriu est-european.

„Vor fi schimbări cardinale în Ucraina, Belarus și Rusia, atenționa Ross, la sfârșitul anului trecut. Turcia va prezenta pretenții la Crimeea. Războiul este posibil în Crimeea.

În ceea ce privește conflictul din estul Ucrainei, acesta va continua atât timp cât Putin este la putere.

În 2022, ultimul său solar va porni, nu numai că poate părăsi președinția, dar poate înceta să mai existe pe pământ, iar moartea poate fi teribilă.

În Belarus se așteaptă un declin economic și o situație dificilă se va dezvolta pentru oamenii obișnuiți.

În 2021, a început un ciclu de 10 ani de redresare economică pentru Ucraina, care va continua să se dezvolte în 2022. Investitorii vor veni în țară. Hrivna se va întări.

Un an este considerat bun dacă nu există mai mult de patru eclipse. În 2020, au fost până la 6, în 2021 – 4, și niciunul dintre ei nu a fost observat din țara noastră. 2022 va avea o eclipsă parțială de soare în aprilie, o eclipsă totală de lună în mai, o eclipsă parțială de soare în octombrie și o eclipsă totală de lună în noiembrie. În total, vor exista două eclipse de lună și ambele – total. Anul nu este critic.

Numerologie 2022 = 6. Șase sunt asociate cu dragostea, familia, frumusețea și creativitatea. Perioada este ideală pentru a începe o relație romantică, căsătorie și reaprovizionare în familie”, avertiza Ross.

Vlad Ross ne asigură că în 2022 lumea va uita de coronavirus

În toamna anului 2021, când ideea unui conflict armat între Rusia şi Ucraina abia începea să prindă contur, astrologul rus Vlad Ross a analizat astrograma lui Vladimir Putin. Concluziile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru liderul de la Kremlin.

 

 

Reputat astrolog rus, previziuni devastatoare despre Vladimir Putin: „7 octombrie 2021 a fost ultima lui aniversare. Pacea se va instaura imediat după dispariţia lui”

„Putin intră în buncăr pentru izolare. Moartea este inevitabilă”, a scris astrologul Vlad Ross pe Facebook.

Solarul este un horoscop care descrie imaginea anului următor din viaţa unei persoane. Astrologul rus a avertizat că nu este exclusă o „lovitură de stat”, iar Putin ar putea fi otrăvit.

Încă din ianuarie 2021, astrologul rus afirmase că, cel mai probabil, Vladimir Putin va muri în 2022. Potrivit acestuia, solarul anual al președintelui rus se va întoarce de ziua lui, adică pe 7 octombrie 2021, iar acest lucru indică faptul că el va fi ultimul din viața lui Putin.

Potrivit datelor oficiale, Putin s-a născut la 7 octombrie 1952 în orașul sovietic Leningrad. Acum orașul face parte din Rusia și se numește Sankt Petersburg. Există, totuşi, zvonuri că biografia oficială a lui Putin ar conține o dată falsă de naștere.

„Putin își va sărbători ultima aniversare pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața lui. După moartea lui, pacea se va restabili imedia. Se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv economic, între Ucraina și Rusia. Inclusiv în ceea ce priveşte petrolul, gazele etc”, spunea astrologul la sfârşitul anului 2020, într-un interviu pentru Telegraph.com.ua.

Ce se va întâmpla la nivel planetar în anii următori

Tot la sfârşitul anului 2020, Vlad Ross a anunţat că urmează o perioadă a descentralizării, statele mici vor deveni independente, statele mari se vor destrăma şi nu va mai exista dorinţa de expansiune.

„Kievul poate deveni oraș-stat, la fel Odessa, Liov… Va exista libertate deplină, nu vor mai fi interdicții. Va exista o descentralizare completă. Toate țările mari, imperiile se destramă, inclusiv acest lucru este de așteptat în SUA. În epoca Vărsătorului, războaiele religioase, cuceririle, expansiunea se vor încheia”, a explicat Vlad Ross.

Vlad Ross dă asigurări că nu este cazul să ne facem probleme legate de dispariţia speciei umane. Totuşi, omenirea va trece prin transformări radicale.

„Vom supraviețui. Civilizația noastră va exista timp de cel puțin 6.000 de ani. Nostradamus a scris despre acest lucru. Nu avem de ce să ne temem în viitorul apropiat, civilizația umană nu se va sfârși, dar se va schimba și se va transforma calitativ în următorii 200 de ani, începând cu decembrie 2020”, a detaliat reputatul astrolog rus.

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

25 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

55 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică