Categories: Stil de viaţă

Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nouă” au fost FATALE

Blestemul ascuns al familiei Regale. Elisabeta a II-a, urmărită de evenimente tragice: I-au fost fatale! În numerologie există anumite cifrele și combinații de cifre, cu ajutorul cărora oamenii pot atrage noroc sau ghinion. Din nefericire, două numere i-au adus cele mai mari probleme reginei Elisabeta a II-a.

Cifra de destin a Reginei Elisabeta. Numerolog: „doi” și „nouă” au fost FATALE

Potrivit numerologilor, Regina Elisabeta a II-a a fost urmărită de ghinion. Două numere i-au adus necazuri de-a lungul vieții. Când regele George al VI-lea a murit în 1952, atunci Prințesa Elisabeta vizita un hotel îndepărtat din Parcul Național Aberdare din Kenya. În timp ce era acolo, soțul ei, Prințul Philip, a dat vestea morții tatălui ei. Avea doar 25 de ani.

Ea și prințul au anulat restul călătoriei și s-au întors în Marea Britanie a doua zi. Încoronarea ei, o ceremonie spectaculoasă vizionată de milioane de oameni la televizor, a avut loc la Westminster Abbey pe 2 iunie 1953.

Regina Elisabeta a II-a şi legăturile cu cifra doi

Numărul „doi” i-a cauzat de cele mai multe ori numai probleme reginei Elisabeta a II-a. S-a dovedit că nu numai evenimentele tragice personale ale Elisabetei a II-a sunt legate de această cifră.

Tatăl reginei Elisabeta a II-a, regele George al VI-lea, a murit în 1952, fratele și nepotul său, regele Edward al VIII-lea (unchiul reginei) a murit în 1972, iar monarhul însăși a murit în 2022.

Tot în 2002, au murit încă două persoane apropiate reginei – mama ei, Elizabeth Bowes-Lyon, cunoscută drept Regina Mamă Elisabeta, și sora mai mică a monarhului – Prințesa Margareta.

Zece ani mai devreme, în 1992, a avut loc un incendiu de amploare în Castelul Windsor, care în ultimii ani ai vieții Elisabetei a II-a a devenit reședința ei preferată, precum și ultimul refugiu pentru soțul ei, Prințul Philip.

Semnificația numărului „nouă”

Numărul „nouă” este, de asemenea, asociat mistic cu familia regală britanică. Soțul Elisabetei a II-a, Prințul Philip, s-a stins din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani și în a 99-a zi de la începutul anului. Ducele de Edinburgh s-a născut pe 10 iunie 1921 și a murit pe 9 aprilie 2021.

Pe 9 februarie 2002 a murit sora Elisabetei a II-a

Și pe 9 aprilie 2002, regina Elisabeta a II-a și-a înmormântat mama, Elizabeth Bowes-Lyon, care a murit la vârsta de 101 ani și 8 luni pe 30 martie 2002. Și în aceeași zi, 9 aprilie, abia în 2005, fiul reginei, regele Carol al III-lea, s-a căsătorit pentru a doua oară, o alegere ciudată a datei, consideră numerologii.

Iar pe data 9 februarie 2002 a murit sora Elisabetei a II-a, Principesa Margareta, la vârsta de 71 de ani. Iar înmormântarea principesei a avut loc pe 15 februarie 2002, la aniversarea a 50 de ani de la înmormântarea tatălui ei și a tatălui reginei Elisabeta a II-a – regele George al VI-lea, scrie RTV.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

19 minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică