Categories: Ştiri sănătate

Clipe grele pentru vedeta ProTV! A ajuns de urgență la spital: „S-a decis!”

Din cuprinsul articolului

Vedeta ProTv, Lili Sandu, a ajuns de urgență la spital, îngrijorându-și fanii cu pozele postate pe rețelele sociale. Motivul pentru care prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a fost nevoită să își anuleze toate planurile este micuțul Thomas Jay, copilul pe care îl are cu Silviu Țolu.

Lili Sandu, la spital

Vedeta nu a ajuns la spital din cauză că s-ar confrunta cu probleme de sănătate, ci pentru că fiul ei, Thomas Jay, primul copil al ei cu Silviu Țolu, a avut nevoie de ajutorul medicilor, de urgență. Prezentatoarea TV a oferit detalii despre starea micuțului.

Actrița a postat o imagine alături de cel mic, de pe patul de spital, moment în care i-a îngrijorat pe fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, mai ales pentru că nu oferise detalii cu privire la ce s-a întâmplat.

„Am fost de la bal, la spital. Tomy s-a decis, s-a gândit el sâmbătă seară, că e cazul să facă o febră în 41. Am ajuns la spital, am intrat, dar acum totul este bine. Se face bine. Te pupă mami!”, a mărturisit Lili Sandu, în cadrul unei emisiuni TV.

Micuțul Thomas Jay este primul copil al lui Lili Sandu și Silviu Țolu. A fost mult așteptat de către cei doi. Mai ales în circumstanțele în care prezentatoarea de televiziune nu mai visa la un urmaș. Totul, din cauza vârstei pe care o avea atunci (în jur de 40 de ani), după cum a mărturisit ulterior.

Imediat după naștere, Lili Sandu a trecut prin momente dificile cu bebelușul său. Vedeta mult îndrăgită de români a avut de-a face cu depresia post natală, însă nu doar această afecțiune i-a ridicat probleme. Copilul său a fost depistat și cu o anumită formă de icter. Acum, la doi ani de zile de la evenimentul nașterii, micuțul Thomas Jay se află din nou în atenția medicilor.

 

 

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

7 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

36 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică