duminică, ianuarie 29, 2023

Vedeta ProTv, Lili Sandu, a ajuns de urgență la spital, îngrijorându-și fanii cu pozele postate pe rețelele sociale. Motivul pentru care prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a fost nevoită să își anuleze toate planurile este micuțul Thomas Jay, copilul pe care îl are cu Silviu Țolu.

Lili Sandu, la spital

Vedeta nu a ajuns la spital din cauză că s-ar confrunta cu probleme de sănătate, ci pentru că fiul ei, Thomas Jay, primul copil al ei cu Silviu Țolu, a avut nevoie de ajutorul medicilor, de urgență. Prezentatoarea TV a oferit detalii despre starea micuțului.

Te-ar mai interesa: Suferința în tăcere a femeilor: endometrioza. Medi...

Actrița a postat o imagine alături de cel mic, de pe patul de spital, moment în care i-a îngrijorat pe fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, mai ales pentru că nu oferise detalii cu privire la ce s-a întâmplat.

„Am fost de la bal, la spital. Tomy s-a decis, s-a gândit el sâmbătă seară, că e cazul să facă o febră în 41. Am ajuns la spital, am intrat, dar acum totul este bine. Se face bine. Te pupă mami!”, a mărturisit Lili Sandu, în cadrul unei emisiuni TV.

Micuțul Thomas Jay este primul copil al lui Lili Sandu și Silviu Țolu. A fost mult așteptat de către cei doi. Mai ales în circumstanțele în care prezentatoarea de televiziune nu mai visa la un urmaș. Totul, din cauza vârstei pe care o avea atunci (în jur de 40 de ani), după cum a mărturisit ulterior.

Te-ar mai interesa: Bacteriile de pe limbă pot provoca infecții grave ...

Imediat după naștere, Lili Sandu a trecut prin momente dificile cu bebelușul său. Vedeta mult îndrăgită de români a avut de-a face cu depresia post natală, însă nu doar această afecțiune i-a ridicat probleme. Copilul său a fost depistat și cu o anumită formă de icter. Acum, la doi ani de zile de la evenimentul nașterii, micuțul Thomas Jay se află din nou în atenția medicilor.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private