Categories: Ştiri sănătate

Confesiunile Maria Cârneci după moartea soțului. A spus totul

Maria Cârneci, cu o carieră de peste 40 de ani în industria folclorului, a vorbit despre momentele cumplite cu care se confruntă după moartea soțului. Aceasta a povestit într-o emisiune de televiziune.

Celebra cântăreață a Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” despre momentele cumplite după moartea soțului.

Confesiunile Maria Cârneci după moartea soțului. A spus totul

După moartea soțului său, celebra artista cunoscută în lumea muzicală din România s-a retras din lumina reflectoarelor.

Vedeta a mărturisit că e vorba de o durere care nu trece nicodată și că nu este împăcată nici acum cu ideea că a rămas singură. Asta deși familia o ajută mult să se bucure în continuare de viață. Maria Cârneci își găsește alinare în fiul, nora și nepoatele ei, aceștia îî dau putere să meargă mai departe.
Interpreta de muzică populară a dezvăluit că de foarte multe ori pune capul pe pernă cu lacrimi în ochi, după moartea persoanelor dragi din viața ei.
Maria Cârneci a vorbit despre moartea soțului ei, potrivit Kanal D.

Maria Cârneci: Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui

”Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere”, a spus artista vizibil emoționată.

Amintim că Maria Cârneci a fost diagnosticată cu hepatitei C. Ea luptă împotriva bolii, alăturându-se unei ample campanii de conștientizare a bolii.

Conform datelor publicate de Organizația Mondială a Sănătății, se estimează că la nivel mondial sunt peste 180 de milioane de persoane infectate cu virusul hepatic C, iar anual, aproximativ 400.000 de persoane mor din cauza acestui virus care, în majoritatea cazurilor, duce la ciroză și cancer hepatic.

În România, datele referitoare la numărul persoanelor infectate cu virusul hepatic C sunt de-a dreptul îngrijorătoare, peste jumătate de milion de români fiind astfel infectați.

Amintim că virusul hepatitei C este responsabil de decesul fulgerător al Ilenei Ciuculete și Denisei Răducu, două artiste îndrăgite, dar care, din păcate, au aflat prea târziu de existența acestuia.

“Eu am acceptat imediat inițiativa de a trage un semnal de alarmă, e un an de când Ileana Ciuculete a plecat dintre noi din cauza unei boli de ficat, așa că îndrum pe toată lumea să își facă analizele, dacă merg la medicul de familie acest test e gratuit, boala e vindecabila acum, dar trebuie să ne informăm la timp, să aflăm dacă avem acest virus”, a declarat Maria Cârneci.

Recent Posts

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

27 de minute ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

56 de minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

o oră ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

2 ore ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

3 ore ago

Citeste si: