duminică, decembrie 4, 2022

Maria Cârneci, cu o carieră de peste 40 de ani în industria folclorului, a vorbit despre momentele cumplite cu care se confruntă după moartea soțului. Aceasta a povestit într-o emisiune de televiziune.

Celebra cântăreață a Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” despre momentele cumplite după moartea soțului.

Confesiunile Maria Cârneci după moartea soțului. A spus totul

Te-ar mai interesa: Cea mai tristă veste! A murit încă un celebru conc...

După moartea soțului său, celebra artista cunoscută în lumea muzicală din România s-a retras din lumina reflectoarelor.

Vedeta a mărturisit că e vorba de o durere care nu trece nicodată și că nu este împăcată nici acum cu ideea că a rămas singură. Asta deși familia o ajută mult să se bucure în continuare de viață. Maria Cârneci își găsește alinare în fiul, nora și nepoatele ei, aceștia îî dau putere să meargă mai departe.
Interpreta de muzică populară a dezvăluit că de foarte multe ori pune capul pe pernă cu lacrimi în ochi, după moartea persoanelor dragi din viața ei.
Maria Cârneci a vorbit despre moartea soțului ei, potrivit Kanal D.

Te-ar mai interesa: Trei zodii vor fi în al nouălea cer în Decembrie. ...

Maria Cârneci: Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui

”Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere”, a spus artista vizibil emoționată.

Te-ar mai interesa: Medicul Adrian Marinescu: Cinci sfaturi utile desp...

Amintim că Maria Cârneci a fost diagnosticată cu hepatitei C. Ea luptă împotriva bolii, alăturându-se unei ample campanii de conștientizare a bolii.

Conform datelor publicate de Organizația Mondială a Sănătății, se estimează că la nivel mondial sunt peste 180 de milioane de persoane infectate cu virusul hepatic C, iar anual, aproximativ 400.000 de persoane mor din cauza acestui virus care, în majoritatea cazurilor, duce la ciroză și cancer hepatic.

Te-ar mai interesa: România sau tomberonul Europei: mii de tone de hai...

În România, datele referitoare la numărul persoanelor infectate cu virusul hepatic C sunt de-a dreptul îngrijorătoare, peste jumătate de milion de români fiind astfel infectați.

Amintim că virusul hepatitei C este responsabil de decesul fulgerător al Ilenei Ciuculete și Denisei Răducu, două artiste îndrăgite, dar care, din păcate, au aflat prea târziu de existența acestuia.

“Eu am acceptat imediat inițiativa de a trage un semnal de alarmă, e un an de când Ileana Ciuculete a plecat dintre noi din cauza unei boli de ficat, așa că îndrum pe toată lumea să își facă analizele, dacă merg la medicul de familie acest test e gratuit, boala e vindecabila acum, dar trebuie să ne informăm la timp, să aflăm dacă avem acest virus”, a declarat Maria Cârneci.

Te-ar mai interesa: Mihaela Rădulescu dezvăluiri fără perdea despre vi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private