Copilul profet, avertizare pentru România: „Ţara va trece printr-o transformare uriaşă”

Abhigya Anand, numit și copilul profet, este un adolescent din India care studiază astrologia. Anand a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a făcut o predicție, în august, 2019, că din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 va avea loc un „război între oameni și germeni”.

După ce a început pandemia de coronavirus, videoclipul lui a devenit viral, acum are fiind urmărit de un număr imens de admiratori.

Copilul profet, avertizare pentru România: „Ţara va trece printr-o transformare uriaşă”

Abhigya Anand vine acum cu noi profeții, iar una dintre ele îi privește în mod direct pe români. Prezicerile sale fac referire la ţara noastră, despre care clarvăzătorul spune că va trece printr-o „transformare uriașă”.

Profetul în vârstă de 17 ani nu a detaliat despre ce fel de transformare va fi vorba, dar a precizat că aceste schimbări se vor petrece în sfera politică, economică și culturală.

El a adăugat că, la fel ca orice schimbare, şi această schimbare care vizează România va aduce atât dificultăţi, cât şi oportunităţi.

„Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a spus Anand.

Cele 6 metode pentru a depăşi orice criză

Abhigya Anand a susţinut, în repetate rânduri, că oricât de gravă ar fi criza pe care o traversează o persoană, o colectivitate sau o ţară, există câteva metode sigure prin care va putea fi depăşită această criză.

1. Credința în Dumnezeu: Anand crede că, deși oamenii sunt de diverse religii, aceștia nu ar trebui să-și facă rău unul altuia, ci să creadă în iubire și să iubească tot ceea ce a creat El.

2. Întărirea imunității: Ar trebui să ne expunem la lumina soarelui, la aer curat, să renunțăm la tehnologiile moderne și să facem mai multe exerciții fizice.

3. Să răspândim emoții pozitive: ”Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâna la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a spus copilul astrolog.

4. Să cultivăm fructe și legume: Anand încurajează pe oricine să cultive hrană acasă sau în zonele rurale, care este mult mai sănătoasă decât cea cumpărată

5. Să ne îngrjijim de sănătatea mentală: În ziua de azi, mulți oameni dau semne de depresie. De exemplu, oamenii care trăiesc izolați nu beneficiază de lumina soarelui, nu au contact cu alte persoane și, din această cauză, suferă.

6. Integrarea în natură: Trebuie să apelăm atât de la terapiile naturale cât și la cele prescrise de medici pentru a ne bucura de o sănătate optimă.

Cine este Abhigya Anand?

În vârstă de 17 ani, Abhigya Anand este cel mai tânăr adept al filosofiei hinduse cunoscută sub numele de Vastu Shastra. Pregătirea copilului indian a început cu niște cursuri avansate de la o vârstă fragedă, iar la vârsta de șapte ani a vizitat temple în India și a studiat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita.

La vârsta de 10 ani s-a înscris la cursuri de astrologie după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Inițial, existau anumite îngrijorări de faptul că nu ar avea maturitatea necesară pentru a asimila cunoștințele necesare având în vedere vârsta lui. Cu toate acestea, însă, nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în situându-se mereu în topul clasei sale.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

2 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

2 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

3 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

4 ore ago

Citeste si: