Categories: Ştiri sănătate

Cristina Bălan, reacție dură după comentariile lui George Buhnici: După nașterea traumatizantă a gemenilor mei aveam 90 de kilograme. Soțul meu mă iubea și mai patimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat

Cristina Bălan, reacție dură după comentariile lui George Buhnici: După nașterea traumatizantă a gemenilor mei aveam 90 de kilograme. Soțul meu mă iubea și mai patimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat.

Cristina Bălan a luat poziție după declarațiile halucinante ale cunoscutului jurnalist George Buhnici, care s-a arătat deranjat de imperfecțiunile femeilor care vin la plajă. Cunoscuta cântăreață are măsuri ideale, dar a existat un moment în viața sa în care ajunsese la aproape 100 de kilograme.

Cristina Bălan, reacție dură după comentariile lui George Buhnici

Într-un mesaj pe pagina de Facebook, Cristina Bălan a explicat cât de vulnerabilă s-a simțit în acea periaodă, știind că, pe lângă drama prin care trecuse, trebuia să facă față și privirilor dezaprobatoare ale celor care s-ar fi arătat deranjați de felul în care arată.

„Ar trebui să-mi fie rușine? Ar trebui să nu mă mai duc la plajă? Sa merg la clinici extrem de scumpe si sa dau banii pe interventii de tot felul? Ca sa multumesc… pe cine? Pe niste superficiali, care se uita dupa ț… si b..?”, se întreabă retoric Cristina Bălan.

„Aveam peste 90 kg si o depresie cat Titanicul, dupa nasterea traumatizanta a gemenilor mei.

Aveam si celulita si vergeturi. Si nu prea mai ieseam din casa. Cum sa mai ies, sa ma vada si sa ma judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem si vedea doar o “balena”, o obeza, o “nesimtita care baga 5 șaorme deodata”?!

Doar cand eram nevoita s-o fac, atunci scoteam nasul in lume. Si atunci, cu capul in jos. Pentru ca stiu, stiu atat de bine cum gandesc oamenii, care nu se gandesc la ce este dincolo de suprafata. Nu stiu ranile omului pe care-l judeca la prima vedere. Si eram atat de vulnerabila, incat ma afecta orice privire mai lunga sau plina de dispret.

Aveam aproape 100 kg, stiam ca arat rau, ca sunt ceea ce se numeste o grasa. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa merg la plaja, sa-mi arat trupul. Nu pentru ca nu tanjeam si eu… ci pentru ca exista atatia oameni care se uita cu scarba, care se stramba si, eventual, fac comentarii, miștouri, incat am preferat sa ma izolez pana reusesc sa slabesc (ceea ce am si facut, dupa doi ani).

După nașterea traumatizantă a gemenilor mei aveam 90 de kilograme. Soțul meu mă iubea și mai patimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat

Dar de vergeturi nu am scapat, ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt ramasitele unei pieli intinse prea mult, in timpul unei depresii post-natale si post soc traumatic. Ele sunt vestigiile unor rani emotionale foarte adanci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…

Ar trebui sa-mi fie rusine? Ar trebui sa nu ma mai duc la plaja? Sa merg la clinici extrem de scumpe si sa dau banii pe interventii de tot felul? Ca sa multumesc… pe cine? Pe niste superficiali, care se uita dupa ț… si b..?

Haideti, “domnilor”, doar nu credeti ca ne pasa de aceste lucruri, noua, celor cu vergeturi! Avem in suflete alte marcaje, mult mai grave si mai urate decat niste dungi pe piele.

Foarte posibil ca acele declaratii buhnicio-marlanesti sa fie facute fix pentru a starni reactii, pentru a atrage atentia, insa subiectul este la fel de important, indiferent de motivatie: femeile trebuie sa satisfaca ochii masculilor, trupurile lor trebuie sa fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calitati nenumarate. Daca au vergeturi sau celulita, Doamne feri, sa nu indrazneasca sa-si arate pielea. Sa-si puna burka sau sa stea la ele acasa si sa serveasca vreun boss.

Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveti si vergeturi si celulita, va rog eu frumos: la plaja cu voi! Capul sus, zambetul pe chip si trupul in slip.

Ps. Aaa, uitasem: sotul meu ma iubea si mai patimas, asa, grasa si cu vergeturi. Abia el se poate numi Barbat”, a scris cunoscuta cântăreață.

George Buhnici: Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi

Reamintim că George Buhnici, cunoscutul realizator de vloguri despre tehnologie, a stârnit val de reacţii acide pe reţelele sociale, după ce a declarat că el vine pe paljă să vadă piele și nu dorește să o vadă cu vergetături. Mai mult, acesta a declarat că el este un „norocos”, pentru că are o soție care arată ca o minoră.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

38 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică