Categories: Ştiri sănătate

Cum a fost surprins Lucian Bode la Untold? Sindicatul Europol: „Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”

Printre zecile de mii de participanți la celebrul festival Untold, au fost surprinse și personalități din lumea politică cum ar fi ministrul interimar al Justiției, Lucian Bode. Acesta a fost aspru criticat de sindicatul Europol pentru atitudinea sa sfidătoare de a purta masca de protecție doar la poza oficială, în rest aceasta a fost ținută … la mână.

În imaginile postate de jurnaliştii de la clujust.ro, ministrul Lucian Bode a fost prezent la festivalul UNTOLD. Acesta a fost surprins la unul dintre barurile de la zona VIP în timpul unei discuţii, fără a purta masca de protecţie.

Sindicaliștii au remarcat că Lucian Bode s-a comportat exemplar la poza oficială, dar ulterior și-a dat masca jos, deși nu ar fi trebuit.

Printre cei din jurul său nu s-a numărat şi primarul Emil Boc, prezent şi el la eveniment cu soţia. Însă Boc a stat în mulţime, cum face de obicei la Untold, nu la zona VIP.

„Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.”, spun cei de la Europol.

Sindicaliștii mai atrag atenția asupra dublului standard social folosit în pandemie: la concerte avem voie grămadă, la școală cu copiii, nu!

„Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între ‘jmecheri’ și ‘fraieri’. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.”, se mai arată în mesajul sindicaliștilor Europol.

În opinia sindicatului, atitudinea ministrului afectează încrederea cetăţeanului în autorităţi.

„După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă.”, concluzionează polițiștii.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

10 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

11 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

12 ore ago

Citeste si: