Categories: Stil de viaţă

Cum a răspuns Andreea Marin după ce Mihaela Rădulescu a numit-o vită. ”Pentru mine este…”

Andreea Marin a fost invitată în emisunea lui Denise Rifai de la Kanal D și a vorbit și despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu. Întrebată de la ce a pornit războiul dintre ea și Mihaela Rădulescu, Andreea Marin a ținut să dezmintă speculațiile potrivit cărora motivul rivalității ar fi reprezentat de faptul că amândouă au fost căsătorite cu același bărbat, Ștefan Bănică.

Andreea Marin este de părere că a deranjat prin succesul pe care l-a avut de-a lungul timpului, prin faptul că a devenit prea vizibilă pentru publicul larg.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes’, a spus Andreea Marin, în emisiunea lui Denise Rifai, despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Jignirile Mihaelei Rădulescu

„Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun-simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare„, a mai spus Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, Andreea Marin a comentat și stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, înregistrări din care reiese rivalitatea dintre cele două. Mai exact, în respectivele înregistrări, Mihaela Rădulescu și fostul soț vorbesc despre Andreea Marin. La acea vreme, cele două vedete moderau emisiuni la Realitatea TV.

”Acum lucrurile sunt mai clare”

„SCHWARTZENBERG MIHAELA: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…„, se arată în stenogramele apărute în presă.

Andreea Marin a comentat această declarație în emisiunea de la Kanal D.

„Pentru mine este de neînțeles. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”, a răspuns Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

5 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

6 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

6 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

7 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

7 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

8 ore ago

Citeste si: