sâmbătă, octombrie 1, 2022

În anul 2000, Mihaela Rădulescu a realizat o şedinţă foto în valurile mării. Şi atunci, diva de la Monaco era o apariţie încântătoare, potrivit one.ro.

 Și la vârsta de 48 de ani, Mihaela Rădulescu are un corp la fel de tonifiat ca în urmă cu 17 ani, o dovedesc pozele pe care diva le postează pe site-urile de socializare.
Cum reușește să își mențină silueta? „Dacă vrea cineva să mă asculte, dacă nu, voi ţineţi diete în continuare. Cea mai buna dieta e aia în care eşti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti, dacă îţi dau mâna şi soarta şi cam atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin“, a declarat Mihaela Rădulescu.

Realizatoarea de televiziune a dezvăluit însă şi câteva reguli pe care le respectă în ceea ce priveşte alimentaţia – evită prăjelile şi cina o ia foarte devreme.
„Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi servită devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute pentru a înregistra senzaţia de saţietate. Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi niscaiva ceaiuri, ştiu să mă abţin de la dulciuri şi ronţăieli, preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide“, a mai spus Mihaela Radulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private