Categories: Stil de viaţă

Cum a scăpat actorul Valentin Rupiță de al cincilea stent la inimă. „Frica este primul lucru care s-a instalat…”

Actorul Valentin Rupiță, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a recunoscut că a slăbit 25 de kilograme în 6 luni. Totodată el a povestit și modul în care a reușit să ajungă la kilogramele dorite, dar și ce l-a determinat.

Cum a scăpat actorul Valentin Rupiță de al cincilea stent la inimă. „Frica este primul lucru care s-a instalat…”

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, actorul a povestit despre schimbările și noile planuri din viața lui.

„Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei”, a spus el pentru Cătălin Măruță.

Valentin Rupiță, un artist devenit celebru grație lui Florin Călinescu, lucru care se întâmpla în perioada recordurilor de audiențe înregistrare de emisiunea „Chestiunea zilei“ de la Pro TV, este fericit. a scpăat de un al cincilea stent la inimă.

„Acum mănânc de trei ori pe săptămână fructe. Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. Am deja patru şi trebuia să mi-l pună pe al cincilea”, a mai spus el pentru aceeași sursă. „În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme. Sunt 600 şi ceva de zile de când nu mai fumez. La sfârşitul acestei luni, mi se va împlini visul meu de o viaţă, voi da drumul la televiziunea romilor, care se va numi PRP TV. De 17 ani aştept acest moment”, a spus el.

„Cel mai mult am slăbit 38 de kilograme de frică să nu mă operez pe coloană, asta mă păștea din cauza greutății mele. Însă am mai avut «abateri», am mai luat câteva kilograme. Însă mă simt extraordinar de bine așa cum sunt acum”, spunea bărbatul cu ceva vreme în urmă.

Recent Posts

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

11 minute ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

41 de minute ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

51 de minute ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

o oră ago

50% din sporurile bugetarilor vor fi tăiate. De ce ia Guvernul această decizie?

Guvernul a decis să taie 50% din sporurile funcționarilor publici, o măsură radicală care urmărește…

2 ore ago

Zodia cu probleme mari pe a cincea casă! Vin situații dureroase

Mariana Cojocaru susține că o singură zodie întâmpină ceva probleme în această perioadă a anului.…

2 ore ago

Citeste si: