Categories: Stil de viaţă

Cum arată sora Andreei Mantea. Nu seamănă deloc cu vedeta: Este dură, este drastică!

Cum arată sora Andreei Mantea. Vedeta are o soră mai mare, pe Lavinia, despre care spune că nu este prea încântată de faptul că prezentatoarea TV este persoană publică.

În momentul în care a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Andreea Mantea a vorbit în premieră despre sora sa și a recunoscut că Lavinia nu este deloc încântată de vedeta Andreea Mantea.

De-a lungul timpului, s-a scris că sora Andreei Mantea ar avea o afacere în imobiliare, însă vedeta a infirmat aceste speculații.

Mai mult decât atât, Andreea Mantea a declarat că i-a propus Laviniei să lucreze împreună, însă nici nu a vrut sa audă de așa ceva. Sora prezentatoarei TV este la a patra facultate și este angajată, ca orice om de rând.

„Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat. Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește. Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica.
Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este că mine.

Andreea Mantea, criticata aspru de sora ei

Ea nu trebuie să greșească că să fie dezamăgită, ea nu trebuie să învețe din greșeli. Mi-ar fi plăcut să fiu mai realista așa că ea.

Nu are o părere buna despre mine. E foarte dura, dar eu ador oamenii ăștia. Are o problema cu cărțile pe care le citest, are o problema cu evenimentele la care merg, rare sunt momentele în care mă felicita.”

Recent Posts

Ce trebuie să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Cum să depășești această experiență dificilă

Ce să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Un diagnostic de cancer este,…

24 de minute ago

Cum arată femeia din spatele vocii de la „Ora exactă”. Cât au durat înregistrările pentru fraza celebră „la semnalul următor va fi ora…”/ VIDEO

Cum arată femeia din spatele vocii de la "Ora exactă". Află cât au durat înregistrările:…

55 de minute ago

Hipertensiunea arterială: complicații la nivel cardiovascular, al rinichilor și al creierului

Hipertensiunea arterială poate avea numeroase complicații asupra sănătății, afectând diverse organe și sisteme din corp.…

o oră ago

Horoscop rune 20-26 mai. Mihai Voropchievici anunță schimbări importante: Să se pregătească! Încep o viață nouă

Horoscop rune. Săptămâna 20-26 se anunță a fi una plină de evenimente neașteptate, cu schimbări…

2 ore ago

Ce este acupunctura: cum funcționează și când e recomandată. Care sunt riscurile asociate

Acupunctura este o formă de medicină tradițională chineză care implică inserarea de ace subțiri în…

2 ore ago

Candidat pe listele pentru Consiliul Local Sibiu, cu toată familia. Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor

Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor. Ioan Ştefan Zară…

3 ore ago

Citeste si: