Categories: Stil de viaţă

Cum arată Gina Pistol în ziua nunții. Primele imagini de la evenimentul mult așteptat

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele astăzi, 27 mai, după 7 ani de relație. Recent, Smiley a postat pa pagina sa de socializare primele fotografii după ce au spus DA!

Noaptea trecută, Smiley a dormit la un hotel din Capitală, în vreme ce Gina Pistol a rămas la vila sa din Cernica. Ambii au respectat tradiția potrivit căreia mirele nu vede mireasa înainte de căsătorie.

Este o zi importantă astăzi pentru unul dintre cele mai iubite perechi din lumea showbiz-ului românesc. Smiley și Gina Pistol se căsătoresc după 7 ani de relație, iar știrea a fost dată chiar de către ei în urmă cu câteva săptămâni.

Potrivit Ego, superba prezentatoare a apărut la starea civilă îmbrăcată într-o rochie diafană cu mâneci lungi și a reușit să atragă toate privirile. Gina a ales o coafură rebelă și un buchet de mireasă din flori albe. La rândul său, Smiley a îmbrăcat un costum bej și o cămașă albă cu guler tunică. Aceștia au fost fotografiați la scurt timp după ce au spus „Da” și au devenit în mod oficial soț și soție. Cei doi miri radiază de fericire, însă se pot citi și emoțiile de pe fețele lor.

Prezentatoarea TV a fost implicată personal în toate alegerile, fiind asistată de un organizator de evenimente, pentru a se asigura că totul va fi exact așa cum își dorește.

„Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, au dezvăluit surse implicate în organizarea evenimentului.

În ultima vreme, Gina a fost discretă în declarații și a spus că va oferi mai multe detalii după eveniment. „Cununia civilă și cea religioasă vor avea loc în aceeași zi. Firește că am emoții, de aceea nici nu vreau să dau prea mult detalii despre nuntă. Dar promit că am să povestesc după aceea”, potrivit Cancan.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică