Sari la conținut

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul chiar după nuntă! A vrut să afle toată lumea, chiar de la ea. Felicitări!

Cântăreața de muzică populară, Carmen de la Săciua s-a căsătorit civil și religios cu Marian Corcheș. Interpreta de muzică populară și alesul inimii au ținut marele eveniment secret, împărtășind cu fanii abia după ce și-a unit destinul cu soțul ei.

„Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit Spynews în cursul zilei de ieri, 11 octombrie.

”A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Atât am de declarat de ziua de ieri. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro.

Cununia civilă și religioasă a avut loc ieri, iar astăzi, 12 octombrie, artista și soțul ei au plecat deja în luna de miere. Secretoasă din fire, Carmen s-a gândit, totuși, la fanii ei care au fost luați prin surprindere cu nunta și i-a anunțat că a plecat în luna de miere. Artista a spus că urmează 10 de ore de zbor, după care vor ajunge într-o locație de vis, cel mai probabil o locație exotică.

”Acum suntem în aeroport, vom pleca într-o țară exotică, o să postez mai târziu pe Instagram”, a spus Carmen.

Interpreta de muzică populară își dorește să devină mamă

Carmen a mărturisit că în viitorul apropiat plănuiește să devină mamă. Carmen de la Sălciua a mărturisit că a vorbit cu soțul ei despre asta, că amândoi își doresc un copil, dar că lasă în voia Domnului, pentru ca lucrurile să se întâmple la timpul potrivit.

”Sigur că da! Ce o vrea Dumnezeu! Este adevărat că ne dorim, dar mai întâi de toate, eu aș vrea să le fac așa, cum am mai și spus”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel