Categories: Stil de viaţă

Cum arată Ozana Barabancea după operația de lifting

Ozana Barabancea nu contenește să își uimească publicul. Cam acum un an anunța cu emoție decizia de micșorare a stomacului.

După o slăbire dramatică, transformatoare la nivel atât fizic, cât și psihic, Ozana a decis să scape și de surplusul de piele.

Așadar, vedeta a intrat din nou pe masa de operații, fiind supusă unui lifting circular complex. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului.

Cinci ore a stat artista pe masa de operaţie, fiind asistată de cinci medici esteticieni şi patru asistente medicale. Invitată în prima ediţie a emisiunii „Răi da’ buni”, prezentată de Mihai Morar, vedeta a povestit de ce încă îşi mai doreşte câteva intervenţii medicale. „Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele”, a mărturisit Ozana Barabancea. Pe lângă această intervenţie complicată, vedeta Antena 1 a suferit şi o blefaroplastie, operaţie prin care şi-a ridicat pleoapele.

Ozana Barabancea revine la TV în juriul „Te cunosc de undeva”, din 8 septembrie, alături de Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi actorul Cristi Iacob, cel care i-a luat locul lui Andrei Aradits.

Sursă foto: Ozana Barabancea Instagram

Recent Posts

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

28 de minute ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

57 de minute ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

o oră ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

2 ore ago

Citeste si: