marți, octombrie 26, 2021

Ozana Barabancea nu contenește să își uimească publicul. Cam acum un an anunța cu emoție decizia de micșorare a stomacului.

După o slăbire dramatică, transformatoare la nivel atât fizic, cât și psihic,

Ozana a decis să scape și de surplusul de piele.

Așadar, vedeta a intrat din nou pe masa de operații, fiind supusă unui lifting circular complex. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului.

Cinci ore a stat artista pe masa de operaţie, fiind asistată de cinci medici esteticieni şi patru asistente medicale. Invitată în prima ediţie a emisiunii “Răi da’ buni”, prezentată de Mihai Morar, vedeta a povestit de ce încă îşi mai doreşte câteva intervenţii medicale. “Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime

din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele”, a mărturisit Ozana Barabancea. Pe lângă această intervenţie complicată, vedeta Antena 1 a suferit şi o blefaroplastie, operaţie prin care şi-a ridicat pleoapele.

Ozana Barabancea revine la TV în juriul “Te cunosc de undeva”,

din 8 septembrie, alături de Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi actorul Cristi Iacob, cel care i-a luat locul lui Andrei Aradits.

Sursă foto: Ozana Barabancea Instagram

Ultimele stiri