Categories: Știrile zilei

Cum s-a terminat procesul dintre Adina Alberts și ANAF! Curtea de Apel București a decis

Adina Alberts a  câștigat procesul cu ANAF! Fiscul îi cere acesteia să plătească anumite obligații fiscale. Acum, judecătorii au decis, în rejudecare, să admită recursul formulat de Adina-Mădălina Alberts.

Adina Alberts, soția omului de afaceri Viorel Cataramă, medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, a avut câștig de cauză în procesul cu ANAF, potrivit justnews.ro.

Curtea de Apel București a decis, în rejudecare, să admită recursul formulat de Adina-Mădălina Alberts (Cataramă) în litigiul pe care îl avea cu ANAF – Direcția Generală Control Venituri Persoane Fizice:

Mai exact, admite recursul. Casează în parte sentinţa şi în rejudecare: Admite în parte acţiunea. Anulează în parte decizia de soluţionare a contestaţiei nr.612/20.12.2018 şi decizia de impunere nr.A_VEF 3115/26.06.2018 în privinţa impozitului pe venit şi a accesoriilor stabilite ca urmare a aprecierii sumelor de 215.714,03 lei şi 50.000 lei, ca fiind din surse neidentificate.

Menţine în rest sentinţa. Obligă pârâţii la plata, în cote egale, către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum total de 5000 lei, corespunzătoare pretenţiilor admise. Definitivă. Pronunţată azi 20.03.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei”.

Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

Anterior, aceeași instanță a decis în mai 2022 să admită recursul formulat de Adina-Mădălina Alberts (Cataramă), să caseze sentinţa recurată şi să trimită cauza pentru rejudecare, după ce Tribunalul București hotărâse să respingă ca neîntemeiată cererea.

Adina-Mădălina Alberts (Cataramă) solicitase în februarie 2019 anularea Deciziei 612/20.12.2018 privind soluționarea contestației si anularea deciziei de impunere privind impozitul pe venit stabilit suplimentar prin verificarea situației fiscale personale stabilit în cadrul inspecției fiscale la persoane fizice.

După cum a consemnat rolii.ro, în respectiva decizie, organul de control fiscal stabilise în sarcina medicului Adina Alberts obligația de a achita suma de 169.393 lei, reprezentând impozit pe venit, dobânzi și penalități de întârziere pentru anul 2011.

Amintim că medicul a avut 10 plângeri penale în plină pandemie de COVID.

„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI! 7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL! Cred că în acest moment am intrat în CARTEA RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente… Nu, nu de la pacienți! Voi reveni cu detalii, în curând!”, a scris, în luna martie 2021, medicul Adina Alberts pe Facebook.

Soția omului de afaceri a fost cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor. Motivul a fost legat de postările acesteia despre Covid. Într-una dintre cele comentariile sale, medicul a spus că pacienții COVID sunt „tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale”.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

8 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

9 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

9 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

10 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

10 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra