Categories: Stil de viaţă

Secretul tinereții fără bătrânețe! Cum să arăți într-o formă de invidiat chiar și la 64 de ani? Cea mai râvnită bunică zilele acestea!

Din cuprinsul articolului

Îți dorești să te bucuri de o formă de invidiat chiar și la o vârstă înaintată? Ei bine, da! Se poate! Un exemplu viu este chiar Lesley Maxwell care se menține într-o formă de invidiat chiar și la vârsta de 64 de ani. Aceasta atrage cu ușurință privirile tuturor, indiferent de vârstă.

Secretul pentru o formă de invidiat?

Vorbind despre secretul obținerii unei figuri tinere, Lesley a declarat pentru Daily Mail: „Putem crea și menține un corp mai tânăr indiferent de vârstă.

Este vorba despre modul în care ne îngrijim. Alimente hrănitoare curate și exerciții fizice eficiente sunt cheia. Și se simte minunat, toată lumea o poate face.”

Lesley, care a câștigat mai mult de 30 de titluri de concurs, își datorează aspectul fără vârstă regimului ei intens de fitness, care implică antrenamentul de cinci ori pe săptămână, alături de o dietă sănătoasă.

Lesley și-a început călătoria de culturism la sfârșitul anilor ’40, după ce a dat peste o reclamă TV pentru o competiție de fitness.

După aceasta, Lesley a decis să devină antrenor personal la vârsta de 48 de ani și a câștigat prima ei competiție de fitness un an mai târziu.

De atunci, în vârstă de 64 de ani, a câștigat aproape 30 de titluri de fitness sub și a scris cartea Get the Body You Want, care a fost publicată în 2012.

Lesley a povestit că de multe ori este abordată de bărbați care sunt cu zeci de ani mai tineri decât ea, antrenorul personal dezvăluind că se simte mai bine ca niciodată.

Cu toate acestea, Lesley a explicat cum evită dietele și, în schimb, se concentrează pe consumul de alimente bogate în substanțe nutritive, bogate în proteine și grăsimi saturate.

Ea a dezvăluit că masa ei preferată este ouă organice întregi, salată de varză murată și pâine cu cereale încolțite.

În aceste momente, bunica cu o formă de invidiat se antrenează chiar cu nepoata ei.

Femeia în vârstă de 64 de ani obișnuiește să împrumute haine de la nepoata ei, pe nume Tia, iar deseori reușește să capteze atenția bărbaților tineri.

”Nu-mi place să port haine create pentru categorii de vârstă. Oamenii n-ar trebui să se gândească că trebuie să arăte într-un anumit fel dacă au atins o vârstă. De ce să fii bătrân și bolnav dacă nu ești? De ce să nu te simți bine în pielea ta?”, a mărturisit femeia, potrivit Daily Star.

”Bunica e foarte apropiată de mine. O simt ca și cum ar avea vârsta mea. Arată senzațional pentru vârsta ei și e în centrul atenției.”, a povestit Tia, potrivit sursei citate.

 

Recent Posts

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…

25 de minute ago

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

55 de minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

o oră ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

2 ore ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică