joi, februarie 2, 2023

Îți dorești să te bucuri de o formă de invidiat chiar și la o vârstă înaintată? Ei bine, da! Se poate! Un exemplu viu este chiar Lesley Maxwell care se menține într-o formă de invidiat chiar și la vârsta de 64 de ani. Aceasta atrage cu ușurință privirile tuturor, indiferent de vârstă.

Secretul pentru o formă de invidiat?

Vorbind despre secretul obținerii unei figuri tinere, Lesley a declarat pentru Daily Mail: „Putem crea și menține un corp mai tânăr indiferent de vârstă.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Este vorba despre modul în care ne îngrijim. Alimente hrănitoare curate și exerciții fizice eficiente sunt cheia. Și se simte minunat, toată lumea o poate face.”

Lesley, care a câștigat mai mult de 30 de titluri de concurs, își datorează aspectul fără vârstă regimului ei intens de fitness, care implică antrenamentul de cinci ori pe săptămână, alături de o dietă sănătoasă.

Lesley și-a început călătoria de culturism la sfârșitul anilor ’40, după ce a dat peste o reclamă TV pentru o competiție de fitness.

După aceasta, Lesley a decis să devină antrenor personal la vârsta de 48 de ani și a câștigat prima ei competiție de fitness un an mai târziu.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

De atunci, în vârstă de 64 de ani, a câștigat aproape 30 de titluri de fitness sub și a scris cartea Get the Body You Want, care a fost publicată în 2012.

Lesley a povestit că de multe ori este abordată de bărbați care sunt cu zeci de ani mai tineri decât ea, antrenorul personal dezvăluind că se simte mai bine ca niciodată.

Cu toate acestea, Lesley a explicat cum evită dietele și, în schimb, se concentrează pe consumul de alimente bogate în substanțe nutritive, bogate în proteine și grăsimi saturate.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

Ea a dezvăluit că masa ei preferată este ouă organice întregi, salată de varză murată și pâine cu cereale încolțite.

În aceste momente, bunica cu o formă de invidiat se antrenează chiar cu nepoata ei.

Femeia în vârstă de 64 de ani obișnuiește să împrumute haine de la nepoata ei, pe nume Tia, iar deseori reușește să capteze atenția bărbaților tineri.

”Nu-mi place să port haine create pentru categorii de vârstă. Oamenii n-ar trebui să se gândească că trebuie să arăte într-un anumit fel dacă au atins o vârstă. De ce să fii bătrân și bolnav dacă nu ești? De ce să nu te simți bine în pielea ta?”, a mărturisit femeia, potrivit Daily Star.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc. Este ...

”Bunica e foarte apropiată de mine. O simt ca și cum ar avea vârsta mea. Arată senzațional pentru vârsta ei și e în centrul atenției.”, a povestit Tia, potrivit sursei citate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private