Categories: Stil de viaţă

Cum să slăbești în 24 de ore

Pare imposibil, însă un tânăr a reușit performanța de a slăbi în doar 24 de ore, 11 kilograme.

Scriitorul și antrenorul Ross Edgley vrea să evidențieze faptul că, în realitate, greutatea nostră corporală nu este influențată atât de mult de grăsimea din corp.

Edgley consideră că alimentația și stima de sine nu ar trebui să depindă de cifrele arătate de cântar.

El a reușit să slăbească 11 kilograme în 24 de ore consumând o cantitate redusă de apă, stând o perioadă mai mare de timp în saună și purtând haine care favorizau transpirația în timp ce făcea exerciții fizice.

Tânărul s-a supus unui experiment extrem pentru a demonstra că greutatea noastră poate fluctua în funcție de o multitudine de factori.

„Intre 50 si 70% din greutatea noastra corporala este apa. Oprirea consumului de apa poate fi fatala, tinand cont ca este necesar pentru organele vitale, insa, scoaterea excesului de apa din corp prin transpiratie, fara a suplini pierderile, duce la o scadere dramatica a greutatii”, a spus Ross.

Ținând cont de aceste date, Ross și-a început ziua cu o baie fierbinte cu săruri, fapt ce a făcut corpul să transpire extrem de mult.

Totodată, el a băut 100 de mililitri de apă cu diuretice (vitamina C), dar și cafea acestea fiind singurele lichide consumate pe parcursul celor 24 de ore.

La ora 11:30 a.m. Ross a luat prima masă constând în mâncare pentru bebeluși care conține proteine, minerale și cele mai importante vitamine.

La ora 14:00 Ross a început exercițiile fizice. A alergat timp de 45 de minute pe bandă în timp ce purta un costum care favoriza transpiratul.

Între orele 14:00 și 18:00 Ross a mai făcut câteva băi cu sare și s-a alimentat numai cu mâncare de bebeluși.

Următoarea masă consta într-o friptură de vită cu salată verde, însă din cauza dezhidratării, sportivul nu a putut înghiți întreaga porție.

După această cină, în jurul orei 19:00, Ross a mai mers o dată la sala de sport pentru a alerga pe bandă. În pauza dintre exerciții a consumat 150 de miligrame de cofeină. A urmat sauna acolo unde a petrecut câteva zeci de minute.

Toți acești pași au dus la pierderea în greutate. În mod suprinzător, Ross a slăbit aproape 11 kilograme în 24 de ore, însă experimentul a fost unul extrem.

”A fost oribil și nu voi mai face asta niciodată. Desi am pierdut 11 kilograme in 24 de ore, mentionez ca niciun gram nu a fost grasime si am pus  la loc imediat ce am incheiat experimentul” a concluzionat Ross Edgley la finalul celor 24 de ore.

Recent Posts

Caz halucinant în Capitală! O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen

O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…

17 minute ago

„Alimentul zeilor” cu mult calciu și magneziu care protejează intestinele și dublează performanța fizică

În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…

47 de minute ago

Câte puncte vei primi pentru fiecare an de cotizare din anul 2027

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a lansat în Monitorul Oficial patru documente: sunt modelele…

o oră ago

Întâlnirea misterioasă de la Vatican pentru semnarea „unui nou pact mondial” și „un nou cod uman”

Papa Francisc a convocat la Roma circa treizeci de laureați ai premiului Nobel, precum și…

2 ore ago

Patru zodii norocoase pe final de Mai. Fac bani din orice

În ultima lună a primăverii este bine să ai grijă de treburile familiale, însă la…

2 ore ago

Locul unic din România unde se spune că apa sărată ar vindeca toate afecțiunile. Apele au calități care echivalează cu sarea din Himalaya!

Indiferent că vorbim de munți sau de litoral, România se poate lăuda cu destinații feerice…

3 ore ago

Citeste si: