Categories: Stil de viaţă

Cum să slăbești rapid după ce ai făcut exces de dulciuri

Slabire rapida! Toti ne dorim asta, mai ales dupa ce am facut exces de dulciuri timp de cateva zile. Insa nu e atat de simplu si nici nu e suficient doar sa ne dorim o slabire rapida, pentru ca dupa ce am abuzat de dulciuri, din pacate ne confruntam cu o senzatie exagerata de foame, ni se face subit pofta de dulciuri (ce sa vezi) si ne simtim fara energie.

Daca ai abuzat de dulciuri si ai facut exces de prajituri si ciocolata timp de cateva zile, organismul tau va cere tot produse de patiserie, prajituri, ciocolata sau patiserie. Ca sa contracarezi aceste pofte care iti saboteaza dieta, este nevoie sa iti modifici alimentatia in mod constient: alege sa consumi fructe si legume cu un continut mai ridicat de glucide, cereale integrale neprocesate si proteine slabe, apoi scade treptat de la o zi la alta cantitatea de cereale si legume bogate in amidon. Pentru o slabire rapida, este nevoie de vointa si determinare in urmarea acestui proces, dar cu siguranta este mai usor de modificat dieta in felul asta, decat sa te chinui sa infrunti pofta exagerata de dulce. Iata cei 3 pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi pentru a vedea rezultatele unui program de slabire rapida dupa sarbatori!

Slabire rapida dupa consumul de dulciuri? Renunta la prajituri!

Din prima zi a programului de slabire rapida trebuie sa renunti complet la : paine, patiserie, prajituri, ciocolata, inghetata, siropuri, sucuri,  miere, zahar, sirop de agave sau fructoza. Este foarte important ca macar 2 saptamani sa nu mai iei contactul cu gustul dulce intens al acestor preparate. Pentru rezultate notabile de slabire rapida iti recomand sa te feresti de gustul dulce pentru cel putin 3 saptamani.

Slabire rapida dupa dulce? Se poate, dar trebuie sa mananci legume!

Pentru a mentine glicemia si implicit insulina sub control, in perioada de dupa excese alimentare trebuie sa mananci la fiecare masa cel putin o portie de legume. Pentru ca acest program de slabire rapida urmeaza catorva zile de exces de zahar, in primele 3-4 zile iti recomand sa mananci in fiecare zi, pana la ora 16, pe langa legumele obisnuite si cate o portie mica de cartof fiert, cartof dulce copt, morcovi sotati, napi sau orez integral, hrisca, mei, ammaranth. Acestea sunt surse de glucide cu absorbtie lenta si, combinate cu legume cu indice glicemic mic si continut ridicat de fibre te vor ajuta sa iti mentii apetitul sub control. Continuarea pe corigramescu.ro. 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

6 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

6 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

7 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

7 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

8 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

8 ore ago

Citeste si: