Categories: Ştiri sănătate

Cum sa va bucurati de soare fara teama de cancer!

SPECIAL Tema principala a revistei Doctorul zilei din luna iunie, disponibila incepand cu 17 iunie, este protectia solara si riscul de cancer pe care il aduc ultravioletele. Aflati de la experti de prestigiu din Romania, dar si internationali, cele mai noi recomandari in ceea ce priveste protectia solara: de ce a fost interzisa eticheta protectie 100% de pe creme, de la ce varsta ar trebui dus un copil la mare, cum va dati seama daca este sau nu cazul sa va expuneti la soare, cum se manifesta la nivelul pielii o leziune canceroasa.

ACTUALITATE O alta atentionare care vizeaza romanii in acest an o reprezinta bolile transmisibile. Trei afectiuni care se pot preveni au reaparut si exista risc de a declansa epidemii. Aflati despre ce este vorba in numarul din iunie al revistei Doctorul zilei, disponibil la chioscuri timp de o luna, incepand cu data de 17 iunie.

PSIHOLOGIE Exista sau nu o criza a varstelor la bărbaţi şi la femei la 20, 30 şi 40 de ani sau totul e un mit? Psihologii spun ca da si explica simptomele si tratamentul pentru toti cei interesati.

NATURISTE In paginile dedicate medicinei alternative, insomnia este subiectul principal abordat. Cand este de ajuns sa recurgem la plante, cand e cazul de mers la un medic psihiatru sau la psiholog, detalieaza medici experti in fitoterapie si psihiatrii.

NUTRITIE Cum fructele si legumele sunt vedetele verii, aflati cum faceti diferenta intre cele cu pesticide si cele fara, iar daca sunteti disperati de numarul mare de kilograme care se acumuleaza pe masura de trec anii, aflati de la medici masurile care trebuie luate pentru a le opri sa se acumuleze.

Recent Posts

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

16 minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

47 de minute ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

o oră ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

2 ore ago

Citeste si: