luni, septembrie 26, 2022

SPECIAL Tema principala a revistei Doctorul zilei din luna iunie, disponibila incepand cu 17 iunie, este protectia solara si riscul de cancer pe care il aduc ultravioletele. Aflati de la experti de prestigiu din Romania, dar si internationali, cele mai noi recomandari in ceea ce priveste protectia solara: de ce a fost interzisa eticheta protectie 100% de pe creme, de la ce varsta ar trebui dus un copil la mare, cum va dati seama daca este sau nu cazul sa va expuneti la soare, cum se manifesta la nivelul pielii o leziune canceroasa.

Te-ar mai interesa: Bolile de inimă: Factorul de risc „mai puter...

ACTUALITATE O alta atentionare care vizeaza romanii in acest an o reprezinta bolile transmisibile. Trei afectiuni care se pot preveni au reaparut si exista risc de a declansa epidemii. Aflati despre ce este vorba in numarul din iunie al revistei Doctorul zilei, disponibil la chioscuri timp de o luna, incepand cu data de 17 iunie.

PSIHOLOGIE Exista sau nu o criza a varstelor la bărbaţi şi la femei la 20, 30 şi 40 de ani sau totul e un mit? Psihologii spun ca da si explica simptomele si tratamentul pentru toti cei interesati.

NATURISTE In paginile dedicate medicinei alternative, insomnia este subiectul principal abordat. Cand este de ajuns sa recurgem la plante, cand e cazul de mers la un medic psihiatru sau la psiholog, detalieaza medici experti in fitoterapie si psihiatrii.

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

NUTRITIE Cum fructele si legumele sunt vedetele verii, aflati cum faceti diferenta intre cele cu pesticide si cele fara, iar daca sunteti disperati de numarul mare de kilograme care se acumuleaza pe masura de trec anii, aflati de la medici masurile care trebuie luate pentru a le opri sa se acumuleze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private