Categories: Ştiri sănătate

Cum trebuie evitată o nouă PANDEMIE. Bill Gates: Vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu

Bill Gates este optimist și spune că „COVID-19 poate fi ultima pandemie”. Miliardul a dedicat o carte acestui subiect, împărtășind astfel cunoștințele sale.

Într-o postare pe blogul său de lungă durată GatesNotes, cofondatorul Microsoft a dezvăluit că titlul noii sale cărți va fi „Cum să previi următoarea pandemie”. Aceasta fi publicată în mai 2022.

„Nu suntem atât de aproape de sfârșitul acestei pandemii pe cât ne-am dori, dar am învățat multe despre cum să împiedicăm acest lucru să se întâmple din nou”, a spus Gates într-un videoclip care însoțește anunțul.

Cartea va fi publicată prin Knopf în SUA și Penguin Random House la nivel internațional. Acesta va stabili pași specifici pentru modul în care societatea poate preveni viitoarele pandemii și poate oferi o asistență medicală globală mai bună, a spus el.

Acesta va include, de asemenea, lecții din conversațiile sale cu liderii din domeniul sănătății publice, inclusiv Anthony Fauci, consilier medical șef al președintelui, și Tedros Adhanom Ghebreyesus, liderul Agenției Națiunilor Unite pentru Sănătate.

„Nimeni nu trebuie să fie convins că o boală infecțioasă ar putea ucide milioane de oameni sau poate închide economia globală”, a scris Gates. „Dacă facem alegerile și investițiile corecte, putem face din COVID-19 ultima pandemie”.

”Vreau să împărtășesc ceea ce știu”

„Urmăresc pandemia de COVID încă din primele zile, lucrând cu experți externi, dar și cu cei ai Fundației Gates, care se luptă cu bolile infecțioase de zeci de ani. În acest proces, am învățat multe despre pandemie și despre cum o vom opri pe următoarea și vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu”, a scris Gates.

„În această carte, descriu pașii pe care îi putem face nu doar pentru a preveni viitoarele pandemii, ci și pentru a oferi cea mai bună îngrijire medicală pentru toată lumea. Descriu lecțiile pe care le putem învăța din această pandemie, inovațiile de care avem nevoie pentru a salva vieți și noile instrumente de care avem nevoie pentru a lupta timpuriu și eficient cu agenții patogeni”, a spus fondatorul Microsoft.

De când a părăsit Microsoft, Gates și-a îndreptat atenția către problemele globale de sănătate, angajând miliarde pentru a combate COVID-19 și a crește gradul de conștientizare cu privire la amenințarea schimbărilor climatice prin Fundația Bill & Melinda Gates. Acesta din urmă a fost subiectul ultimei sale cărți.

Gates a avertizat de mult despre potențiala amenințare a unei pandemii globale

De asemenea, a vorbit despre importanța vaccinurilor de când a apărut COVID-19. Bill & Melinda Gates a promis 2 miliarde de dolari în total din ianuarie 2020 pentru a lupta împotriva răspândirii acesteia.

Gates a devenit subiectul teoriilor conspirației online, susținând că exploatează vaccinurile pentru a implanta microcipuri în oameni. El plănuiește să abordeze această experiență în carte.

Gates își folosește blogul pentru a face anunțuri publice și pentru a-și împărtăși gândurile despre diverse subiecte, inclusiv metaversul, vaccinurile și alte cărți de afaceri.

În postarea sa de pe blog de la sfârșitul anului, el a dezvăluit că 2021 a fost „cel mai neobișnuit și mai dificil an”, după divorțul său de soția Melinda.

Au apărut, de asemenea, acuzații că ar fi avut o relație extraconjugală și ar fi maltratat angajați, a doua dintre acestea fiind respinsă de un purtător de cuvânt al Microsoft, potrivit Insider.

 

Recent Posts

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

17 minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

46 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

o oră ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică