Categories: Expertul zilei

Cum vă puteți îmbunătăți starea de spirit de dimineață? Câteva lucruri simple cu ajutorul cărora ne putem începe diminețile cu voie bună

Cea mai bună tehnică pentru trezitul de dimneata este sa va treziti. Să sariti din pat cu entuziasm și să vă intindeti brațele ca și cum ați spune: „Da! Sunt in viata! Sau nu. Poate că sună prea mult pentru dimineața, dar dacă vă gândiți la acest lucru, va deveni mai ușor cu timpul. În afară de această metodă, avem si alte tehnici de trezire rapidă.

Întinde-te

De îndată ce te trezești, întinde-ți brațele, picioarele și gâtul pentru a face sângele să circule prin corp. Pare prea simplu pentru a avea mult efect asupra dispoziției tale, dar vei fi surprins să afli cât de alert și activ te vei simți înainte de a te ridica chiar din pat.

Lumina naturala

Înainte de a merge la culcare noaptea, trageți din geam perdelele sau jaluzelele din dormitor pentru a permite lumina soarelui să intre dimineața. Orice lumină naturală care te lovește dimineața poate avea un efect pozitiv asupra dispoziției tale.

Acest lucru poate să nu fie foarte benefic pentru dvs. în zilele scurte de iarnă sau dacă lucrați la un loc de muncă în care vi se cere să vă treziți cu noaptea-n-cap. Cu toate acestea, dacă aveți ocazia să vă treziți cu ajutorul luminii dimineții, faceți tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple.

Trezește-ți articulațiile și sistemul nervos

Dacă ești o persoană care trebuie să facă un duș pentru a se trezi dimineața, ia în considerare opțiunea unui duș rece.

Oricât de neatrăgător ar suna, vă va reduce timpul petrecut la duș și vă va face să vă simțiți mai puțin grăbit dimineața. Și mai important, vă va porni sistemul nervos instantaneu. Chiar dacă vă spălați cu apă fierbine, iar la final schimbați pentru jet de apă rece timp de câteva secunde, veți putea observa o schimbare a stării de spirit.

Mic dejun sanatos

Prea mulți dintre noi suntem obișnuiți să fugim pe ușă dimineața cu o gustare plină de zahăr, nesănătoasă în mână sau, și mai rău, nimic. Niciunul dintre noi nu vrea să recunoască efectul pe care îl are acest lucru asupra dispozițiilor noastre și îl rinvocăm spunând că suntem prea ocupați dimineața pentru a mânca bine.

Schimbă asta. Rezervați-vă 10 minute în fiecare dimineață pentru a lua un mic dejun sănătos cu cereale (cereale sau fulgi de ovăz), fructe, apă și suc sau cafea pentru a începe ziua cu dreptul. Corpul și mintea ta vă vor mulțumi.

 

Recent Posts

Cum se simte oboseala de la cancer. Apare în stadii avansate de boală

Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate,…

13 minute ago

Cine va primi o pensie mai mare cu sume cuprinse între 600 și 1600 lei din septembrie

Pensionarii cu mulți ani de muncă vor beneficia de creșteri semnificative ale pensiilor, între 600…

44 de minute ago

O conversație banală cu fiica lui i-a distrus căsnicia

Căsnicie distrusă după dezvăluirea unui secret teribil. Un bărbat a avut parte de o surpriză…

o oră ago

Ce sume se dau și ce acte sunt necesare pentru pensia pe caz de boală

În România, conform legislației muncii și noii legi a pensiilor, anumite categorii de români vor…

2 ore ago

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

14 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

14 ore ago

Citeste si: