Curățarea colonului cu semințe de in. Cum să îți detoxifici organismul RAPID!

Experții recomandă să consumați semințe de in ca parte a unei diete echilibrate și întotdeauna conform instrucțiunilor medicului, deoarece nu toate organismele sunt la fel sau au aceleași nevoi.

În ultimii ani, semințele de in au devenit foarte populare, deoarece s-a demonstrat că oferă beneficii pentru sănătate datorită conținutului de antioxidanți, acizi grași omega 3 și diferiți nutrienți. Cu toate acestea, multe dintre aceste beneficii au de-a face și cu conținutul de fibre.

Experții Clinicii Mayo avertizează: „Majoritatea experților în nutriție recomandă semințele de in măcinate, deoarece sunt mai ușor de digerat. Semințele de in întregi pot trece prin intestin nedigerate, ceea ce înseamnă că nu veți culege toate beneficiile.”

Când trebuie întrerupt tratamentul pentru curățarea colonului?

Potrivit înțelepciunii populare, timpul de aplicare a „tratamentului” pentru curățarea colonului cu semințe de in este nedeterminat. În plus, depinde de situația fiecărei persoane. In primul rand trebuie luata in considerare starea de inflamatie a colonului si cantitatea de toxine pe care acesta s-ar putea sa o fi acumulat.

Când rezultatele sunt observate, consumul de semințe de in poate fi suspendat temporar și reluat ulterior. Cu toate acestea, nu este nicio problemă dacă continui să-l consumi ca un obicei sănătos de zi cu zi.

Sfaturi de reținut

Amintiți-vă că acest tratament naturist poate fi foarte eficient atâta timp cât mențineți un stil de viață sănătos și urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră de familie. Semințele de in singure nu vor elimina nicio problemă de sănătate sau vor reduce riscul de constipație decât dacă înveți să adopți și să menții obiceiuri consistente.

Creșteți-vă aportul de alimente bogate în fibre, cum ar fi cerealele integrale, fructele și legumele. La fel, încearcă să-ți modifici dieta și să elimini acele alimente care pot fi dăunătoare organismului tău.

Este important să încerci să rămâi bine hidratat zilnic pentru a evita problemele de sănătate de tot felul, inclusiv cele capabile să afecteze microbiota intestinală. Pentru aceasta, apa va fi întotdeauna cel mai bun aliat al tău.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

11 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

12 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

13 ore ago

Citeste si: