Curățarea eficientă a colonului! Suc cu 3 ingrediente pentru a elimina eficient kilograme de toxine din corpul tău! Te protejează de cancerul de colon!

Problemele digestive implică de obicei stomacul și intestinele, dar există o parte importantă a tractului digestiv care este ignorată prea des și este de fapt destul de importantă: colonul. Colonul joacă un rol vital în eliminarea deșeurilor alimentare și în procesul de hidratare al corpului dumneavoastră. Poate fi deteriorat de constipație cronică, probleme intestinale sau IBS (sindromul intestinului iritabil).

În timp ce intestinele absorb substanțele nutritive din alimentele semi-digerate și previne reabsorbția bacteriilor și toxinelor rele, colonul are sarcina de a elimina lichidul și sarea din aceste deșeuri. Se crede că consumul unei diete slabe și deshidratarea constantă pot provoca lipirea deșeurilor alimentare de pereții colonului și vă otrăvesc încet corpul.

Pe măsură ce îmbătrânești, șansele de a dezvolta polipi, inflamații și tumori canceroase și necanceroase în colon cresc. Aceste complicații pot fi legate de acest colon blocat.

Cum să vă curățați colonul

Acest amestec vă va curăța colonul în cel mai scurt timp. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați acest suc acasă, deoarece își va face efectul imediat. Bea multă apă pe tot parcursul procesului.

Dacă sunteți gravidă, aveți dureri gastro-intestinale sau suferiți de o boală, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă curăța.

Ingrediente:

  • ½ cană  suc de mere 100% organic
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat stors
  • 1 linguriță suc proaspăt de ghimbir
  • ½ linguriță sare de Himalaya
  • ½ cană de apă caldă purificată

Instrucțiuni:

  • Umpleți o cratiță mică cu apă filtrată și încălziți-o la foc mic pentru a nu o fierbe. Ar trebui să fie caldă, dar nu prea fierbinte, deoarece va trebui să o bei destul de repede. Lăsați să se răcească dacă este necesar.
  • Puneți apa în pahar și adăugați sarea, amestecând bine pentru a o dizolva.
  • Adăugați sucul de măre, ghimbir și sucul de lămâie, apoi amestecați din nou și bucurați-vă de compoziția obținută
  • Bea de trei ori pe zi (înainte de fiecare masă) timp de până la o săptămână.

Ingrediente active

Lămâia este plină de compuși antibacterieni și antioxidanți care previn deteriorarea țesutului colonului.  De asemenea, ajută la detoxifierea ficatului și la alcalinizarea organismului.

Ghimbirul conține compuși care ajută la prevenirea cancerului de colon prin prevenirea răspândirii celulelor canceroase. De asemenea, combate inflamațiile și îmbunătățește digestia.

Sucul de mere conține peste 14 fitochimicale care previn proliferarea celulelor cancerului de colon și combate daunele radicalilor liberi. De asemenea, conține vitamina C, tiamină, riboflavină, vitamina B6, potasiu și magneziu .

Sarea Himalaya conține urme de minerale care îmbunătățesc funcția nervoasă, reduc inflamația și ameliorează durerea. De asemenea, poate îmbunătăți contracția musculară pentru a împinge deșeurile.

 

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

5 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

6 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

6 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

7 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

7 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

8 ore ago

Citeste si: