luni, septembrie 27, 2021

Problemele digestive implică de obicei stomacul și intestinele, dar există o parte importantă a tractului digestiv care este ignorată prea des și este de fapt destul de importantă: colonul. Colonul joacă un rol vital în eliminarea deșeurilor alimentare și în procesul de hidratare al corpului dumneavoastră. Poate fi deteriorat de constipație cronică, probleme intestinale sau IBS (sindromul intestinului iritabil).

În timp ce intestinele absorb substanțele nutritive din alimentele semi-digerate și previne reabsorbția bacteriilor și toxinelor rele, colonul are sarcina de a elimina lichidul și sarea din aceste deșeuri. Se crede că consumul unei diete slabe și deshidratarea constantă pot provoca lipirea deșeurilor alimentare de pereții colonului și vă otrăvesc încet corpul.

Pe măsură ce îmbătrânești, șansele de a dezvolta polipi, inflamații și tumori canceroase și necanceroase în colon cresc. Aceste complicații pot fi legate de acest colon blocat.

Cum să vă curățați colonul

Acest amestec vă va curăța colonul în cel mai scurt timp. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați acest suc acasă, deoarece își va face efectul imediat. Bea multă apă pe tot parcursul procesului.

Dacă sunteți gravidă, aveți dureri gastro-intestinale sau suferiți de o boală, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă curăța.

Ingrediente:

  • ½ cană  suc de mere 100% organic
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat stors
  • 1 linguriță suc proaspăt de ghimbir
  • ½ linguriță sare de Himalaya
  • ½ cană de apă caldă purificată

Instrucțiuni:

  • Umpleți o cratiță mică cu apă filtrată și încălziți-o la foc mic pentru a nu o fierbe. Ar trebui să fie caldă, dar nu prea fierbinte, deoarece va trebui să o bei destul de repede. Lăsați să se răcească dacă este necesar.
  • Puneți apa în pahar și adăugați sarea, amestecând bine pentru a o dizolva.
  • Adăugați sucul de măre, ghimbir și sucul de lămâie, apoi amestecați din nou și bucurați-vă de compoziția obținută
  • Bea de trei ori pe zi (înainte de fiecare masă) timp de până la o săptămână.

Ingrediente active

Lămâia este plină de compuși antibacterieni și antioxidanți care previn deteriorarea țesutului colonului.  De asemenea, ajută la detoxifierea ficatului și la alcalinizarea organismului.

Ghimbirul conține compuși care ajută la prevenirea cancerului de colon prin prevenirea răspândirii celulelor canceroase. De asemenea, combate inflamațiile și îmbunătățește digestia.

Sucul de mere conține peste 14 fitochimicale care previn proliferarea celulelor cancerului de colon și combate daunele radicalilor liberi. De asemenea, conține vitamina C, tiamină, riboflavină, vitamina B6, potasiu și magneziu .

Sarea Himalaya conține urme de minerale care îmbunătățesc funcția nervoasă, reduc inflamația și ameliorează durerea. De asemenea, poate îmbunătăți contracția musculară pentru a împinge deșeurile.

 

Ultimele stiri