Categories: Stil de viaţă

Dan Capatos ar da bir cu fugiții dacă România ar fi atacată: „Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea?”

Dan Capatos ar da bir cu fugiții dacă România ar fi atacată. Prezentatorul TV a făcut câteva declarații în contextul în care invazia Rusiei în Ucraina a stârnit panică și în România.

În ciuda faptului că România face parte din NATO, există foarte mulți oameni care se tem de acțiunile lui Vladimir Putin.

Așa cum era de așteptat, există și multe vedete care nu vor să audă de luptă, în eventualitatea în care România ar fi atacată.

De exemplu, Dan Capatos a declarat că, dacă vine războiul, își ia familie și fuge unde vede cu ochii.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm.

Eu am datoria să-mi apar copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani”, a spus Dan Capatos în cadrul emisiunii „Xtra Night Show„.

Mii de refugiaţi au ajuns în aceste zile la Cernăuţi

Mii de refugiaţi au ajuns în aceste zile la Cernăuţi, unde caută adăpost şi condiţii decente de trai. Autorităţile regionale fac însă cu greu față situaţiei şi au cerut urgent paturi echipate complet care să fie amplasate în sălile de sport din oraş, pentru că oamenii nu au unde să doarmă.

Pe lângă organizarea convoaielor umanitare, Consiliul Judeţean Suceava lucrează şi la punerea în funcţiune a viitorului centru logistic european pentru ajutoare din apropierea Aeroportului Suceava.

Problema majoră pentru autoritățile sucevene în această perioadă este de a organiza cât mai repede centrul logistic european pentru ajutoare umanitare și de a reuși să trimită în regiunea Cernăuți în cel mai scurt timp materialele necesare pentru refugiați.

Atât pentru refugiații care vin din Ucraina, cât și pentru cetățenii care au rămas dincolo de graniță, mai ales în regiunea Cernăuți, pentru că mulți au fugit din Kiev spre Cernăuți, autoritățile sucevene fac eforturi pentru a-i sprijini.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică