Categories: Stil de viaţă

Dan Capatos, probleme grave de sănătate. „Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine”. Vedeta TV ia 7 pastile pe zi!

Dan Capatos, probleme grave de sănătate. „Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine”. Vedeta TV ia 7 pastile pe zi!

Spumos, plin de vervă, ironic și debordând de energie; așa este perceput prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”, de pe Antena Stars, Dan Capatos, de majoritatea publicului din România

Cu toate acestea, puțini oameni știu că prezentatorul tv suferă de o boală care îl plasează în categoria bolnavilor cronici. Dan Capatos a mărturisit recent că este hipertensiv și are medicamentație pe rețetă, pe care trebuie să o ia zilnic.

Dan Capatos, probleme grave de sănătate. „Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine”

Capatos a dezvăluit cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, că ia zilnic ia câte 7 pastile. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 3 ani, într-o vacanță în Italia, după ce a suferit un atac cerebral.

„Nu am schimbat nimic. Mănânc sărat, deși nu am voie. Programul este de așa natură încât nu mă pot odihni decât 4 ore pe noapte. Nu am schimbat nimic.

Singurul lucru pe care l-am schimbat este că am mai băgat 3 medicamente, adică am 7 acum. Eu ca să pot să trăiesc de pe o zi pe alta… Hipertensiune am.

Atunci am avut atac cerebral ischemic tranzitor. Adică un sfert de oră am fost pe stânga paliu… Mi-am revenit.

Adică nu am rămas definitiv. Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine. Frica de moarte nu îți mai conferă altruismul și generozitatea de a te mai gândi la alții, cred eu.

Când simți că poți să mori… Eu stăteam cu pastilele sub limbă, nu îmi mai simțeam partea stângă, și ziceam: «Hai să vedem cine câștigă: boala sau pastila». Eram și în Italia. Nu a fost prima. Asta e pe un lanț trofic de multe puseuri”, a dezvăluit prezentatorul TV.

„Ritmul acesta contribuie foarte mult la degradarea mea medicală”

După episodul din Italia, Dan Capatos stă mereu cu un anumit medicament în geantă. Omul de televiziune  recunoaște că și programul său încărcat contribuie la degradarea stării sale de sănătate.

„Eu am și acum pastila. O am în geantă tot timpul. Are un efect să îți coboare repede tensiunea. La mine deja se instalase atacul cerebral. Ideea era dacă se sparge vasul sau… Dacă se spărgea rămâneam praf pe stânga.

Eram și undeva în Italia, abia aterizasem, într-o zonă destul de prost reprezentată medical. Spaima reală te face să te blochezi. S-a întâmplat acum trei ani când plecam într-o vacanță.

(…) E clar că ritmul acesta contribuie foarte mult la degradarea mea medicală”, a mai spus Dan Capatos.

Recent Posts

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

7 minute ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

37 de minute ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

o oră ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

2 ore ago

Citeste si: