Categories: Stil de viaţă

Dan Negru: „Suntem criminalii Mădălinei. N-am știut niciodată cum să-i explic…”

Dan Negru a redactat adevărul dureros cu privire la felul în care a fost tratată Mădălina Manole în ultimii ani ai vieții sale.

”Prima victimă celebră a discriminării de vârstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, zilele în care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată bătrână la 35 de ani! „Trecută de prima tinerețe” scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânără decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi. N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada în care televiziunile și radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina n-a rezistat. Să n-o judecăm! „Dacă îi judeci pe oameni, nu ai timp să îi iubești” credea Maica Tereza. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei! Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu’ românesc! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta in vârstă nu însemnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești!” a scris Dan Negru, pe Facebook.

In ziua in care ar fi facut 43 de ani, Madalina Manole s-a sinucis, lasand in urma ei numeroase intrebari fara raspuns, dar si un gol imens in sufletele celor dragi.

Biletul de adio scris de Mădălina Manole

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

8 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

9 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

9 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

10 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

10 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra