Categories: Stil de viaţă

De ce a divorțat Laura Lavric: „Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras zece”

De ce a divorțat Laura Lavric. Îndrăgita artista și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri dureroase despre momentul în care s-a despărțit de soțul ei, în urmă cu 25 de ani.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: „Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră”. Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste.

Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate’, a povestit Laura Lavric la Etno TV.

Laura Lavric mărturisește că fostul său bărbat o jignea frecvent și nici până în acest moment nu a reușit să uite acele cuvinte grele.

„Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras zece”

De ce a divorțat Laura Lavric: „Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi „Ce, ai să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent”. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras zece. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai dezvăluit artista, scrie viva.ro.

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani.

Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit.

Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani’, a povestit Laura Lavric la Folclorul sub lupă.

Interpreta de muzică a populară a spus că și-ar dori un partener mai tânăr ca ea, să fie mai deștept și să aibă măcar atâția bani cât are și ea.

Ce și-ar dori de la partenerul de viață

„Să fie mai tânăr că mine, dar nu cu mult, să fie mai deștept, ca, dacă am lacune să mă ajute, să aibă bani măcar cât mine, ca să ne compensăm și să nu miroasă a transpirație sau să-i miroasă gura, că nici nu face un pas să intre în casă, de la ușă îi fac vânt: du-te și te spală, răpănosule!’, a mai spus artista, la Etno tv.

Recent Posts

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

20 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

49 de minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

o oră ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică