Bananele sunt fructe delicioase bogate în substașe nutritive. Conțin potasiu, zinc, magneziu, proteine sunt dulciu și substituie desertul la o masă. În timp ce timpul trece, coaja bananelor trece prin diferite transformări – de la verde, galben la a avea pete maronii. În timp ce unor oameni le plac bananele mai mult crude, cele coapte conțin mult mai multe substanțe nutritive.
Bananale coapte nu sunt stricate
Conform cercetătorilor japonezi, bananele coapte conțin o substanță cytokina, care este cunoscută pentru abilitatea ei de a lupta împotriva celulelor canceroase. Efectul este atât de puternic încât poate lupta cu celulele anormale și tumorile din organism și le poate reduce.
Cu cât un fruct este mai copt, cu atât cantitatea de anti-oxidanți este mai mare și cu atât mai multe beneficii îți aduce. Consumul bananelor coapte duce la înmulțirea celulelor roșii din organism și îmbunătățește sistemul imunitar.
Alte beneficii ale consumului de banane
Bananele combat și retenția de apă, una dintre cauzele pentru care femeile, în special, se simt pufoase și grele, deoarece potasiul din banane combate excesul de sare din organism.
Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…
Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…
Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…
Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…
Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…
Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…