Categories: Ştiri sănătate

Delia a rupt tăcerea: dieta care o menține în formă. „E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”.

Delia Matache este recunscută atât pentru vocea de aur, dar și pentru stilul nonconfirmist pe care artista l-a adoptat în ultimii ani.

În ciuda trendurilor, Delia Matache a susținut mereu că o femeie frumoasă este una cu forme. În multele emisiuni în care a participat ca jurat, Delia s-a declarat o iubitoare înfocată a mâncării și a susținut că nu ține nici o dietă.

Aceasta a mărturisit că o ajută foarte mult genetica și poate avea abdomenul visat de multe tinere, fără să investească prea mult timp în acest aspect.

„Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack. Nu știu de ce am simțit nevoia să transmit acest mesaj. Dar vă puteți imagina cât de bine arăt. Vă zic și puteți să aveți încredere. Nativ am fost înzestrată destul de bine. Dacă m-ar preocupa atât de tare treaba asta, aș arăta ca Victorias Secret (n.r. fotomodele). Ești nebun? Top! Rachetă aș fi.

Imaginați-vă versiunea aia atunci când nu vă place ce vedeți la mine, că am hainele prea largi, că mă ascund după haine, că de ce nu mă îmbrac mulat. Am potențial foarte mare, am datele genetice bune. E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”, a transmis Delia pe rețelele sociale.

Artista recunoaște că, de ceva vreme, este constantă la capitolul kilograme și că așa-zisele oscilații de greutate ar fi, de fapt, iluzii optice. Pe de o parte, sunt hainele care o avantajează, pe de altă parte, se știe că televizorul are și el partea lui de vină. “

Dacă mă vezi în costum de baie, ai să vezi că sunt mult mai slabă decât par în aceste haine over size, pentru că port ținute largi, pentru că televizorul îngrașă. În momentul în care mă vezi un pic dezbrăcată în costum de baie sau în ceva în care se citește forma corpului, senzația este că am slăbit. Nu, am același număr de kilograme de ceva ani”, susține Delia.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

6 minute ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

36 de minute ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

o oră ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

2 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

2 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra