Sari la conținut

Delia a rupt tăcerea: dieta care o menține în formă. „E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”.

Delia Matache este recunscută atât pentru vocea de aur, dar și pentru stilul nonconfirmist pe care artista l-a adoptat în ultimii ani.

În ciuda trendurilor, Delia Matache a susținut mereu că o femeie frumoasă este una cu forme. În multele emisiuni în care a participat ca jurat, Delia s-a declarat o iubitoare înfocată a mâncării și a susținut că nu ține nici o dietă.

Aceasta a mărturisit că o ajută foarte mult genetica și poate avea abdomenul visat de multe tinere, fără să investească prea mult timp în acest aspect.

„Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack. Nu știu de ce am simțit nevoia să transmit acest mesaj. Dar vă puteți imagina cât de bine arăt. Vă zic și puteți să aveți încredere. Nativ am fost înzestrată destul de bine. Dacă m-ar preocupa atât de tare treaba asta, aș arăta ca Victorias Secret (n.r. fotomodele). Ești nebun? Top! Rachetă aș fi.

Imaginați-vă versiunea aia atunci când nu vă place ce vedeți la mine, că am hainele prea largi, că mă ascund după haine, că de ce nu mă îmbrac mulat. Am potențial foarte mare, am datele genetice bune. E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”, a transmis Delia pe rețelele sociale.

Artista recunoaște că, de ceva vreme, este constantă la capitolul kilograme și că așa-zisele oscilații de greutate ar fi, de fapt, iluzii optice. Pe de o parte, sunt hainele care o avantajează, pe de altă parte, se știe că televizorul are și el partea lui de vină. “

Dacă mă vezi în costum de baie, ai să vezi că sunt mult mai slabă decât par în aceste haine over size, pentru că port ținute largi, pentru că televizorul îngrașă. În momentul în care mă vezi un pic dezbrăcată în costum de baie sau în ceva în care se citește forma corpului, senzația este că am slăbit. Nu, am același număr de kilograme de ceva ani”, susține Delia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel