Categories: Ştiri sănătate

Denise Rifai: Eu nu aș renunța niciodată la mască în supermarket. Au fost ani plini de frici

Denise Rifai a declarat că nu ar renunța niciodată să poarte masca în supermarket și mărturisește că s-a temut pentru părinții ei în perioada pandemiei, la fel ca toți oamenii.

„Eu am coloană vertebrală de la tata. M-a învățat să fiu eu, să nu fac niciun compromis. (…) Mă mișc drept, sigur, consolidat.

Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Viața este într-o continuă schimbare.

Poate o să ajung să fac și ce își dorea el, nu se știe. (…) Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei. Suntem toți moderni. Nu am lăsat principiile pe care le avem. Valorile sunt aceleași”, a spus Denise Rifai în cadrul unui interviu acordat DCNews și Spectacola.

Te gândești că un virus vine și îți ia familia, pe cineva drag

„Vreau să se termine cu pandemia. Au fost ani plini de frici. Te gândești că un virus vine și îți ia familia, pe cineva drag. Mi-a fost foarte frică pentru părinții mei, pentru noi toți. Noi, cu acest COVID, am stat într-o nebunie. (…) E foarte complicat când pășești în gol. O mică chestie poate curma viața unui om. Am avut drame în viețile apropiaților mei. Oameni care au murit din cauza acestui COVID. A fost o perioadă foarte grea”, a povestit Denise Rifai.

„Anxietatea pe care o are toată lumea… o am și eu. Nu contează că ești un pic mai cunoscut decât ceilalți. Nu. Este aceeași frică”, a mai spus Denise Rifai.

„Abia aștept să depășim pandemia. Dar mie îmi plac niște elemente care s-au întâmplat. Purtarea măștii este utilă în multe medii. Există mult mai multă igienă la nivelul mâinilor. (…) Eu, de exemplu, nu aș renunța niciodată la mască în supermarket. Mi se pare o chestie de igienă”, a mai zis Denise Rifai.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

7 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

37 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică