Sari la conținut

Denise Rifai: Eu nu aș renunța niciodată la mască în supermarket. Au fost ani plini de frici

Denise Rifai a declarat că nu ar renunța niciodată să poarte masca în supermarket și mărturisește că s-a temut pentru părinții ei în perioada pandemiei, la fel ca toți oamenii.

„Eu am coloană vertebrală de la tata. M-a învățat să fiu eu, să nu fac niciun compromis. (…) Mă mișc drept, sigur, consolidat.

Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Viața este într-o continuă schimbare.

Poate o să ajung să fac și ce își dorea el, nu se știe. (…) Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei. Suntem toți moderni. Nu am lăsat principiile pe care le avem. Valorile sunt aceleași”, a spus Denise Rifai în cadrul unui interviu acordat DCNews și Spectacola.

Te gândești că un virus vine și îți ia familia, pe cineva drag

„Vreau să se termine cu pandemia. Au fost ani plini de frici. Te gândești că un virus vine și îți ia familia, pe cineva drag. Mi-a fost foarte frică pentru părinții mei, pentru noi toți. Noi, cu acest COVID, am stat într-o nebunie. (…) E foarte complicat când pășești în gol. O mică chestie poate curma viața unui om. Am avut drame în viețile apropiaților mei. Oameni care au murit din cauza acestui COVID. A fost o perioadă foarte grea”, a povestit Denise Rifai.

„Anxietatea pe care o are toată lumea… o am și eu. Nu contează că ești un pic mai cunoscut decât ceilalți. Nu. Este aceeași frică”, a mai spus Denise Rifai.

„Abia aștept să depășim pandemia. Dar mie îmi plac niște elemente care s-au întâmplat. Purtarea măștii este utilă în multe medii. Există mult mai multă igienă la nivelul mâinilor. (…) Eu, de exemplu, nu aș renunța niciodată la mască în supermarket. Mi se pare o chestie de igienă”, a mai zis Denise Rifai.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel