Categories: Stil de viaţă

Dietă Emilia Ghinescu. Cum a topit 10 kilograme în două luni: AȘA am reușit să ajung la 49.5 kg

Dietă Emilia Ghinescu. Îndrăgita interpreta de muzică populară se numără printre vedetele care au reușit să învingă lupta cu kilogramele nedorite.

Desigur, drumul nu a fost ușor, însă Emilia Ghinescu a dat dovadă de ambiție și a reuși să topească 10 kilograme, ajungând la greutatea pe care și-o dorea.

Dietă Emilia Ghinescu: Am slăbit 10 kilograme într-un timp destul de scurt, două luni și ceva. Vreau să precizez că nu am făcut nicio micșorare de stomac, eu am avut mereu grijă de mine.

Cel mai mult am avut în viața mea 78 de kilograme, după ce l-am născut pe Andrei. Atunci am ținut regim și în jumătate de am ajuns la 48 de kilograme.

Dar, în ultimii ani, deși nu am trecut de 59 de kilograme decât pe perioada sarcinii, aveam un prag pe care nu puteam să îl depășesc, între 54 și 56 – a dezvăluit artista, la Pro TV.

Sursă FOTO: Facebook

Așa am reușit să ajung la 49.5 și sunt foarte fericită

În ceea ce o privește, Emilia Ghinescu spune că a ținut tot felul de diete, însă nu au avut rezultate. Artista a hotărât să își micșoreze porțiile de mâncare și spune că așa a reușit să slăbească.

Dietă Emilia Ghinescu: Țineam tot felul de diete, dar degeaba, pentru că lăsam dieta și puneam la loc. Atunci am decis că trebuie să fac ceva.

Practic, am început să reduc la jumătate cantitățile de mâncare. Nici la evenimente nu mai mănânc. Dacă plec de acasă iau mereu mâncarea mea, cea sănătoasă, adică legume la grătar, carne la grătar și altele.

Dar nu mănânc sarmale, tort sau dulciuri, este destul de greu. Așa am reușit să ajung la 49.5 și sunt foarte fericită – a adăugat Emilia Ghinescu.

În plus, Emilia Ghinescu a declarat că face mult sport, mai puțin sâmbăta și duminica, când are evenimente.

Dietă Emilia Ghinescu: Vin la sală de patru ori pe săptămână și când pot în fiecare zi în afară de sâmbătă și duminică pentru că atunci fac sport la evenimente și vreau să spun că am prins drag pentru că văd rezultate.

Erica (n.r. – fiica ei) face sală, dar ea m-a determinat să fac sală pentru că o duceam la sală de trei ori pe săptămână. La indemnul ei am mers la sală și îi mulțumesc din suflet.

Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv. Eu am o vorbă, că intru în ”service”, ca să remediez problema.

Nu sunt genul de om care să capete vreo frustrare că nu-mi place ceva la mine – a precizat artista, în urmă cu câteva luni.

Recent Posts

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

21 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

51 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

o oră ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică