marți, august 9, 2022

Cum reușește Carmen Brumă să își mențină sileuta la 45 de ani. Soția lui Mircea Badea a revenit cu o serie de recomandări pentru femei.

„În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite și nu vin de obicei cu kilograme în plus.

Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre”, a declarat Carmen Brumă într-un interviu pentru VIVA.ro.

Carmen Brumă a oferit câteva ponturi care le vor ajuta fe mei să nu se confrunte cu efectul de YO-YO.

Te-ar mai interesa: Demență: semnul din limbă care poate sugera volumu...

„Oamenii greșesc atunci când consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat și că poți să te întorci fără probleme la stilul de alimentație pe care îl aveai înainte de folosirea lor.

O dietă nu-ți garantează ‘neîngrășarea’, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață.

Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă”, a povestit Carmen Brumă.

Te-ar mai interesa: Ai dormit dar cu toate astea te simți obosit când ...

Carmen Bruma_Facebook

Secrete pentru un abdomen plat

Reguli de aur pentru un abdomen plat. Carmen Bruma a dezvaluit 5 secrete, care va pot ajuta sa obtineti o silueta demna de invidiat.

”1.Chiar daca faci mii de abdomene pe zi, nu vei avea un abdomen plat si conturat daca nu ai grija ce, cat si cand mananci.

2. Antrenamentele cardio, in care iti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice.

3. Pune accent pe antrenamentele scurte si intense, de henul HIIT ( Hight Intensity Interval Training) . Gasesti cateva exemple pe www. carmen-bruma.ro la categoria antrenamente

Te-ar mai interesa: Fructe și legume cu pesticide: Lista celor mai per...

4. Evita zaharul, fainoasele, alcoolul! Bea zilnic 35-40 ml de apa/kg/corp

5. Nu poti sa slabesti DOAR in zona abdomenului . Nu exista TONIFIERE fara SLABIRE. E ca si cand te duci la coafor si ceri sa te vopseasca fara sa te spele…”, a scris Carmen Brumă pe site-ul său Carmen-Brumă.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private