Categories: Stil de viaţă

Dietă Monica Anghel. Așa a slăbit 30 de kilograme într-un timp record: „S-au tot spus o groază de lucruri neadevărate”

Dietă Monica Anghel. Artista a elucidat misterul și a dezvăluit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un timp record, precizând că s-au spus multe lucruri neadevărate în acest sens.

Cu o ambiție de fier, îndrăgita artista a câștigat lupta cu kilogramele în plus, ba chiar a ajuns să poarte mărimea S la haine.

Dietă Monica Anghel. După o lupă lungă cu kilogramele în plus, Monica Anghel a slăbit spectaculos și se poate lăuda cu o silueta de vis. Artista a topit 30 de kilograme cu ajutorul unei diete disociate, deși mulți au acuzat-o că ar fi slăbit cu ajutorul unei operații de micșorare a stomacului.

„S-au tot spus o groază de lucruri neadevărate”

Dietă Monica Anghel. „Nu e simplu deloc, dar îți trebuie determinare. S-au tot spus o groază de lucruri pe tema asta, lucruri total neadevărate, cum că mi-am tăiat stomacul și mai știu eu ce intervenții de astea chirurgicale mi-am făcut.

În urmă cu cinci m-am operat pe coloană și a trebuit să slăbesc ca să pot să fiu sănătoasă, să-mi recuperez piciorul, pentru că am avut o pareză de 98% pe piciorul drept și domnul doctor care m-a operat mi-a spus că trebuie să fac ceva în sensul acesta.

Am avut nutriționist cu care am slăbit într-un an și trei luni 30 de kilograme. Mă întâlneam în fiecare săptămână cu el și am slăbit.

Ideea este că de când am slăbit am devenit din ce în ce mai interesată de acest aspect al vieții mele, adică de a fi interesată de un stil de viață sănătos și stau de vorbă cu foarte mulți oameni care sunt în domeniul acesta.

Am făcut și o psihodietă, care este foarte interesantă. Sunt interesată și de terapii din acestea care te ajută să ți se regenereze piele. Sigur că nu poți să mai arăți ca la 20 de ani, dar e important să ai un aspect armonios și tu să te simți bine în pielea ta.

În ultima vreme nu prea am mai făcut sport, pentru că am fost plecată, dar alimentația rămâne clară. Este foarte important cum te alimentezi și cum te hidratezi și în măsura în care poți să faci și niște terapii corporale e ok, în măsura în care nu poți, mai faci un pic de mișcare. E bine să poți să le combini pe toate.”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola.

Recent Posts

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

44 de minute ago

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

o oră ago

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

2 ore ago

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

2 ore ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

12 ore ago

Citeste si: