miercuri, august 17, 2022

Daniela Crudu suferă de anorexie? Vedeta a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, însă fanii nu au recunoscut-o și s-au îngrijorat pentru sănătatea ei.

Formele voluptoase care au consacrat-o au rămas o amintire. Fosta asistentă TV pare transformată, iar fanii îi transmit că a slăbit încât nici măcar nu o mai recunosc.

Pe rețelele de socializare, Cruduța a postat o serie de imagini care au atras atenția mai multor utilizatori. Pe lângă complimentele pe care bruneta le-a primit, câțiva dintre prietenii virtuali susțin că fosta asistentă TV pare să fi ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit foarte mult, scrie Cancan.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: SEMNE la nivelul picioare...

”Daniela, mi se pare că ai cam slăbit. ????”, ”Aoleu, cine e dânsa???????”, ”Nici nu te-am mai recunoscut….”, sunt câteva dintre comentariile pe care prietenii virtuali i le-au lăsat la fotografiile de pe Instagram.


Daniela Crudu, bătută crunt de iubit

Cu câțiva ani în urmă, Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei din cauza unei crize de gelozie pe care partenerul său de viață ar fi avut-o, după ce a văzut că mai multe persoane vin la iubita lui în club și vorbesc cu ea.

După acel episod, Daniela Crudu și-a găsit puterea să meargă mai departe și a încercat să uite episodul traumatizant. Vedeta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune că nu își dorește să se căsătorească, spunând despre ea că este o fire mai libertină.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: semnul „brusc” pe care îl pute...

„Nu vreau să mă mărit. Nu îmi place ideea asta. Nu vreau să mă leg așa de cineva. Nu mă văd căsătorită. Vreau să văd, să cunosc, să mă distrez, îmi place să fiu libertină”, a recunoscut Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Cruduța a vorbit și despre copii! Frumoasa brunetă a spus că dacă s-ar întâmpla să rămână îmsărcinată, cu siguranță ar păstra copilul.

„Vreau copii, adică dacă e să se întâmple așa, îi păstrez, normal. Dar sper să fie bărbatul frumos să iasă și copiii frumoși”, a mai completat Cruduța, potrivit Antena Stars.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private